Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk, van olyan közület...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk, van olyan közületek, akinek sikerült egy randit összehozni egy szép lánnyal és végül meg is tudta csókolni, esetleg később össze is jöttetek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 22:11
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

De jó, hogy egy nő miatt eltértünk a kérdéstől.

Tessék már a kérdésre válaszolni.

2013. márc. 28. 22:53
 12/26 anonim ***** válasza:
azt,hogy ez előfordul.a lányokkal is. nyilván ha lekoptattak,akkor valami nem tetszett benned.de ha már elmentek randizni veled,akkor nem lehetsz annyira visszataszító jelenség. de megint csak azt bizonygatod, hogy ronda vagy és ez a világ legnagyobb problémája,ettől nem jön össze semmi...és az a baj,hogy meg is érdemled,mert a kis agyacskád totál sík terep, ha ezt te komolyan gondolod. nem engem kell győzködni, hogy "na ezt figyeld", meg satöbbi, nem az én gondom. segíteni akartam, nem kértél belőle(gondolhattam volna elsőre is), innentől kezdve megérdemled hogy eggyel több ember kakikáljon a fejedre.: )
2013. márc. 28. 22:54
 13/26 anonim ***** válasza:
ELnézést, kedves Kérdező. Előfordul,hogy egy kérdésből több probléma is kibukik. Én vagyok a tématerelő köcsög, bocs.: )
2013. márc. 28. 22:56
 14/26 anonim ***** válasza:

Dee.. van reménytelen. Változtatni? Lehet.. csak akkor 3 évnél nem élnék tovább lehet. Van egy betegségem :P Na így röviden ennyi. Még egyszer kell születnem ahhoz, hogy más legyen.

De én már beletörődtem, nektek meg sok szerencsét "csúnya" srácok. Ha tudtok változtatni magatokon, tegyétek meg. Nem nagy ördöngösség. Ha csak tanács kell, azt szerintem bárki ad nektek.

2013. márc. 28. 23:09
 15/26 anonim ***** válasza:
melyik betegségtől leszel ronda? már ha nem vagyok indiszkrét.
2013. márc. 28. 23:13
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem vagy az, atópiás dermatitisz, de lupus erythematosus is felmerült. Sajnos nem gyógyítható, szteroiddal kezelhető. Olyan mintha pattanásos lenne a bőröm, enyhíteni lehet, majdnem meg lehet szüntetni, de a szteroid pedig veszélyes. Ha teljesen át szoknék keleti ételekre (csirke, rizs, szója, hal...) akkor talán el is múlna, de itt Magyarországon, ahol szinte mindent sertésből, marhából és gabonából csinálnak. Még ha nem is teljesen lehetetlen, de annyira drága lenne, hogy akkor meg azért lehetetlen. Na de kinek kell egy olyan fiú akinek problémás a bőre? Nem hinném hogy sokan lefeküdnének mondjuk velem. Vállam, karom inkább, de néha az arcom is.

Próbálom kerülni azokat az ételeket is amiket nem szabadna enni de ha midet elhagynám egyszerűen elfogynék. Mondjuk így is, mert akkor meg gyomor panaszok is lesznek. Szóval ez egy elég komoly probléma. Kívülről nem látszik amúgy, megvagyok az emberekkel, a lányokkal is jól elvagyok van egy nagyon jó lány barátom is, dee... ennyi.

Én nem várom el senkitől, hogy megsajnáljon vagy így elfogadjon. Mint mondtam, ez itt jelenleg gyógyíthatatlan. Annak meg nincs értelme hogy tele toljanak szteroiddal amitől cukorbeteg leszek meg vese elégtelenség aztán művese kezelés, stb, stb... de legalább jó lenne a bőröm. Akkor inkább egyedül halok meg.

2013-ban a modern orvostudomány sajnos nem képes meggyógyítani. Na mindegy hagyjuk is ezt, nem szeretek róla beszélni. Az emberek nem tudják, mert általában hosszú ingekben meg pólókban járok, mindenki azt hiszi tök normális ember vagyok, pedig nem... ez van.

2013. márc. 28. 23:23
 17/26 anonim ***** válasza:
Ahm, nem kerestem rá (mert cseszett lusta vagyok) de ezek ilyen piros kis dudorok a bőrödön nem? Szerintem láttam már olyat, és nem volt egy elviselhetetlen látvány. Persze nyilván te nehezebben éled ezt meg.
2013. márc. 28. 23:34
 18/26 anonim ***** válasza:
oké,rákerestem,nem arra gondoltam. a véleményem még mindig ugyan az.ettől lehetsz jó pasi." külső nem minden" szokták volt mondani, és lehet,hogy közhely,de van azért igazságtartalma.
2013. márc. 28. 23:36
 19/26 anonim ***** válasza:

én azért tartom magam annak, mert az iskola amióta az eszemet tudom ezt verte belém, persze, pontosabban az emberek... de ezt se részletesem, mert utálok csorogni, nem is szoktam, ezért se írok ki ilyen kérdést... de a lényeg, én is annak tartom magam, holott lehet nem vagyok az és akkor felvetődik bennem, de hát ha mindenki ezzel izél csak lehet benn valami... de valahogy mindig megtudom magam nyugtatni, hogy a szépség mindenkinek más és más.. mondták már rám azt, hogy eddig ilyen szép fiút még nem láttam, de akkor is bennem van amit itt tapasztalok és amíg ez így van, amíg így gondolom, amíg ilyen lesz a kisugárzásom persze, hogy... szvsz ha ti is ezt mondogatjátok egyfolytába, hogy ronda vagyok meg miegymás tényleg úgy is fognak kezelni titeket.. én is próbálok ezen változtatni, ezért keresek most olyan lány barátot aki jól is néz ki + normális.. ha vele jól eltudnék beszélgeti stb talán valamit segítene :) már csak találni kéne..

egyébként én is a külsőt nézem, pontosabban először... aztán tudom ugye csak a belsőt, mind2 ugyan olyan fontos... legalábbis számomra, az, pedig, hogy azt mondaná rád a párod, hogy átlagos, talán egyetértek.. én sem mondanék ilyet, hisz akivel járok, abba szerelmes vagyok és akibe szerelmes vagyok az számomra TÖKÉLETES!

konyec:D

19/f ha számít

2013. márc. 28. 23:55
 20/26 anonim ***** válasza:
Miért foglalkozol a nők véleményével? Nekik nem lehet megfelelni, magadnak viszont előbb megtudsz....kezdj el edzeni, sportolni, tanulni,olvasni,fényképezni valamit csinálni ami lefoglal és érdekel ne a nők miatt stresszelj nem érdemes....régen azért álltamneki edzeni mert ronda voltam és azt hittem egy szép kidolgozott testtel majd több nőt megfogok, magasabbra tehetem a mércét...aztán tessék megvan a szép test, vicces vagyok, közvetlen többször ismerkedtem már meg lányokkal úgy hogy odamentem, sőt több visszajelzést is kapok mostanában h elég jó vagyok még is valahogy nem tudnak érdekelni amióta rájöttem h hasznosabb ha magammal foglalkozom meg jobb szabadnak lenni egyáltalán nem foglalkozom velük és jól érzem magam a bőrömben nem tudom miért hiszitek azt h csak a nőkkel lehet boldog életet élni.........amúgy a fotózásról jut eszembe azzal elég könnyen lehet ismerkedni fogsz egy fényképezőt sétálsz az utcán megállítasz pár csinosabb lányt megmondod, h szeretnél csinálni pár új lélegzetelállító képet és ők pont jók lennének hozzá vagy mit tudom én a fantáziádra bízom mennyire szeretsz nyálas lenni, és hidd el ezzel sikered lenne ugyanis a lányok szeretik ha fényképezik őket remélem tudtam segíteni 22/F :)
2013. márc. 29. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!