Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért rondáznak le a szép csajok, amikor volt már olyan, hogy lányok maguktól bepróbálkoztak nálam, igaz többnyire fészbukon vagy úgy nézett csaj buszon, mintha rólam fantáziálna?
Figyelt kérdés
Nem értem miért szeretnek a szép csajok kigúnyolni, ha mondjuk bepróbálkozom náluk, de ők nem adtak jelet előtte. Mintha nekik az lenne az örömforrásuk, hogy lealázzanak fiúkat. Jó lehet nem jöttem be nekik, de akkor miért van az, hogy más lányok meg úgy néznek, mintha bejönnék nekik? Például egyik csaj buszon a szeme sarkból lesett, gyakran utaztunk egy buszon. Egy másik csaj meg hátra is fordult rám nézett és aztán visszafordult és rólam súgdolóztak, közben hallottam az aranyos fiú szöveget is. Szóval csak bejövök én lányoknak, de valamiért többnyire a láányok szeretnek gúnyolódni, rondának nevezni, nem értem az okát, mert, ha nekem nem jön be egy csaj, észre sem veszem és kész. Nem lelem örömöm abban, hogy másokat sértegessek vagy bántsak, mert az csúnya dolog és senkinek sem esik jól. De a lányok most vagy szadista állatok vagy agyilag van zavar náluk, ha ennyire élvezik megalázni a fiúkat meg kigúnyolni.2013. márc. 28. 19:53
1/4 anonim válasza:
Kicsi az önbecsülésed, ha ezen agyalsz.
2/4 anonim válasza:
mégis milyen ez a "kigúnyolás"?
3/4 anonim válasza:
Nem a megfelelő csajoknál próbálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!