Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya fiúk, van olyan közületek, akinek sikerült egy randit összehozni egy szép lánnyal és végül meg is tudta csókolni, esetleg később össze is jöttetek?
Van igen. Rengeteg pénzbe került, de sikerült a dolog. Sőt, a lány még azt se kérte számon rajtam, miért nincs Porsche a garázsban, de azért 1 hónap után ő is lelépett :D mindegy.
22:17, fején találtad a szöget. Veletek meg a csillagászati elvárásaitokkal van itt a gond, my sweet. Kaptad a mínuszt.
Ne vitázzatok vele skacok, a helókittys vattacukorvilágából ő ezt úgyse tudja felfogni,kár a szóért.
csillagászati elvárás?
az nem minősül csillagászatinak, hogy ronda vagy,és mégis jó nőkre vágysz?
szvíthárt.
ki várja el a zsetont és a sportkocsit?
ne akard nekem megmagyarázni,hogy az átlag nő ilyen,mert én is nő vagyok, rengeteg nőt ismerek és elvétve akad egy-egy.
inkább az a probléma, hogy egyesek azt hiszik, ogy valami rossz szappanoperában élünk..
és megintcsak azt mondom, hogy rossz kategóriában keresgélsz. tény,hogy van egy réteg, akinél ez a kedvesség és a humor mellett alapelvárásként szerepelhet, nyilván mindenki tudja, kikre gondolok.
de ezek mellett ők elvárják azt is,hogy a pasijuk kivételesen jóképű legyen,akkor megint nem értem, hogy ott mit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!