Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szép lányoknak miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányoknak miért csak ez a két csoportja van minden felé?

Figyelt kérdés

1. Buta, felszínes, kegyetlen, leoltja a rendes fiúkat, akik mondjuk külsőre nem jönnek be nekik. Szeretik porig alázni a srácokat.

2. Szépek, normálisak és foglaltak egyben, sajnos.

2013. máj. 8. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
érdekes, 2. vagyok, de már évek óta nem volt pasim... buták a pasik,értetlenek, durvák, és bunkók.
2013. máj. 8. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Vannak még hidd el, csak aki szép is és értelmes is és egyedülálló azt kb. olyan nehéz megtalálni mint a tűt a szénakazalban.
 3/14 anonim ***** válasza:

Már miért csak ez a két csoportja lenne? Ha nem lennének egyedülállók akkor azok a lányok hogy jöttek volna össze mással? Valamikor csak annak kellett lenniük.

Sok értelmét látom az ilyen kérdésnek.

4/14 anonim ***** válasza:
A szép, normális lányok is szoktak szinglik lenni, csak épp nem sokáig. Az én barátnőm is ilyen és nekem is ki kellett várni, hogy az előttem lévő halódó kapcsolata végetérjen. Aztán gyorsan össze is jöttünk, mert az alapok és a vonzódás már a korábbi barátságból megvoltak :)
2013. máj. 8. 19:33
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, lehet ti itt a gép előtt csak ezt látjátok, de én kint a városban csajokkal ismerkedem és rendre ez jön elő, ez a két véglet.
2013. máj. 8. 19:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha egyik csoportba sem tartozom, ronda vagyok?! meglehet :D
 7/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nem csak ez a két csoport létezik!Az első rám egyáltalán nem illik,viszont szépnek tartanak,normális vagyok,és nincs kapcsolatom.Na ehhez mit szólsz?;)
 8/14 anonim ***** válasza:
Nemcsak a szép lányoknak, hanem úgy általában a lányoknak is ez a két csoportja létezik.
2013. máj. 8. 19:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Elég sok lány van (köztük én is) aki az általad felsoroltakból a második kategóriába tartozik, de tesznek rá, hogy megismerjenek és ismeretlenül betesznek az első kategóriába...

21L

2013. máj. 8. 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem csak ez a 2 csoport van, nem értem honnan szedted. Előbb sorolom magam a 2. kategóriába, de nincs barátom. Na?
2013. máj. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!