Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek újra össze tudok vele jönni?
Van egy lány akivel pont 1 éve jártunk. És én úgy érzem hogy még szeretem. Az a baj hogy csak barátként néz rám (szerintem). Nem tudom hogy van-e még esélyem nála. Szerintetek megpróbáljam ? Sikerülhet ? Azért kérdezem mert mint mondtam akkor még fiatalabbak voltunk és nem is vettük túl komolyan és félek ezért megint azt hinné az lene mint annó... (akkor se jártunk sok ideig). Szóval szerintetek van esélyem még nála ? Az a baj hogy én alapból egy visszafogottabb srác vagyok és ezért nem is tudom hogy megkérdezzem e mert megint össze kéne szednem minden bátorságom és nem akarok pofára esni... :/
És mivel úgyis most ballagnánk ki a suliból (osztálytársam) ezért gondoltam hogy miért ne? Csak így átgondolva nem tudom.
Köszi hogy elolvastátok és bocsi a helyesírási hibákért telefonról írok.
Aki hasznos választ ad megy a zöld! ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!