Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jó ötlet lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe szerelmes vagyok. Szerintem tudja mert nem 1x mondtam neki. Még nem találkoztunk. Reggelente mindig látom, futni járok pályára és mindig mellette megy el a barátnőjével. Jó ötlet lenne oda menni hozzá és személyesen megkérdezni tőle hogy nem e akar találkozni?

Mert eddig mindig sikertelenül jártam mikor kérdeztem, jöttek a (nem érek rá, barátnőmmel leszel, tanulok, rosszul vagyok) ezekből persze lehet volt ami tényleg így volt, de lehet volt olyan is mikor ezek csak kifogások voltak. Azt elmondta hogy fél, de arra nem hajlandó válaszolni hogy mitől..

Mit tehetnék hogy személyesen tudja vele találkozni végre és beszélgetni?

Mert valljuk be interneten hiába teszel fel kérdést nem biztos hogy jön válasz, élőben meg legalább látod a reakcióját, lehet kapsz választ és egyből történik az egész.

F/17

2017. máj. 6. 08:25
 1/3 anonim válasza:
Igen. Próbáld meg ha tényleg tetszik akkor nincs mese éld az életed mond meg neki!!!
2017. máj. 6. 08:37
 2/3 anonim válasza:
Jó ötlet élőbe megkérdezni, hogy egy randi vagy hasonló de azt semmiképp ne tedd hogy pl "te vagy életem szerelme" és ha látod hogy nyit feléd akkor barmi lehet
2017. máj. 6. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:

"nem e akar találkozni?"

Ha ezt a kérdést így, ebben a formában teszed fel, tuti, hogy nemleges választ fogsz kapni.

2017. máj. 7. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!