Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet a mozis randi?
(Első vagyok)
Ja és készülj fel rá, hogy nagyon awkward lesz, első randi mindig az. Lehet jobb, ha felkészülsz pár témával a kínos csend helyett, mert olyanból úgyis lesz pár. És higgy nekem, ne mozi, a séta vagy a cukrászda sokkal jobb.
Sok sikert, szurkolok :)
Szerintem nem jó ötlet. Nem tudtok beszélgetni és nem egymásra figyeltek. Inkább hívd el fagyizni, étterembe, pizzázni vagy cukrászdába. Sok sikert:)
14/l
Ha 2 órát kussban szeretnél.ülni a kiszemelted mellett egy sötét.szobában más emberekkel akkor igen az.
Amugy viccet félretéve nem annyira. Én az exemmel az első randinkon moziban voltam. Kihangsúlyozom EXEM
Szerintem jó ötlet
1. Ha jobban ismered és úgy szerettél bele akkor mindegy hogy hova mentek
2. Ha még nem ismered annyira akkor előtte, utána tudtok beszélgetni
Én lányként legszívesebben a Szépség és a Szörnyetegre mennék el romantikus alkat lévén, de persze nem mindenkinek tetszik az 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!