Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne elhívni egy fiút a kézilabda meccsemre?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki tetszik és szeretném elhívni a meccsemre.Nem gondolná azt,hogy nagyképű vagyok?2016. nov. 14. 17:28
2/12 anonim válasza:
Ez egy tök jó ötlet! Bár engem hívna el egy lány a meccsére :)
3/12 anonim válasza:
szerintem focimeccsnek jobban örülne:)
de a bejössz neki bárhová elmenne veled:)
4/12 anonim válasza:
07n pl im¨˘dn¨˘m.9ü9Nagyon szeretem a k¨Śzilabd¨˘t,biztos 02rj02ngen¨Śk a meccsen.A n02i k¨Śzilabda pedig h¨˘t l¨˘tv¨˘nyban sem semmi f¨Śrfi szemmel,sz¨Žval pasiz¨˘shoz sem elvetend02! 17/f
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm midenkinek
2016. nov. 14. 17:40
7/12 anonim válasza:
rohadt uncsi lehet végigülni xD
8/12 anonim válasza:
ha szereti a kézilabdát vagy kézizik akkor ez a legjobb ötlet
9/12 A kérdező kommentje:
fogalmam nincs,hogy szereti-e
2016. nov. 14. 18:05
10/12 anonim válasza:
Hát ezért elég valószínű hogy le fogsz pontozni deee...nem azért írom. Na mind1. Én csak akkor hívnám el ha esetleg már járnék vele. Nem azért mert nagyképűnek tűnnék, erről szó sincs, hanem mert kicsit furának érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!