Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik jobb ötlet 19. szülinapra?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha a barátom szülinapja tökéletes lenne, mivel számomra ő a legfontosabb így gondoltam, hogy valami élményt is ajándékoznák neki a tárgyi ajándékok mellett, gondoltam, hogy elmegyünk a győri állatkertben majd ott megnézünk pár látni valót viszont félek, hogy nem lesz túl jó idő és elég sokat kéne sétáltunk az állatkertig is úgyhogy a másik ötletem Budapesten a XI. kerületben az exbox fedett kalandpark majd ott falat is másznánk. Szerintetek örülne ennek, vagy találjak ki mást? :D Ti mit gondoltok ezekről?2017. febr. 27. 09:22
1/4 A kérdező kommentje:
jajj most nézem, hogy a fedett kalandpark már nem is üzemel :(
2017. febr. 27. 09:26
2/4 anonim válasza:
Pedig pont most akartam irni, hogy szerintem az baromi jo otlet lett volna!! De akkor gondolom, marad az allatkert. Vagy vannak ilyen tesztvezetesek vagy ilyesmi, mint elmenyajandek.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát még keresgélek másik kalandparkot. Csak azzal egyetlen icipici gond van :D Hogy én tériszonyos vagyok, bár biztos kibírnám miatta csak ja :D
2017. febr. 27. 09:35
4/4 anonim válasza:
Kalandpark jó ötlet :D tuti van Pesten máshol is falmászásra lehetőség :D és, a tériszonyt meg mindenki mondja, de ha rajtad van a felszerelés, és te is úgy akarod, akkor nem fog előjönni. Kalandparkban dolgozok, hidd el tudom ;)
Persze, van aki tényleg tériszonyos. A többség viszont azt hiszi, hogy ha 5-6 méter magasban nem szeret a létrán állni, az már tériszony. Nem, nem az :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!