Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy fiú néhány évvel ezelőtt. Akkor mikor kicsit kacérabban néztem rám, mosolyogtam,ő is sokszor visszamosolygott,többször szemeztünk, egyszer egy kicsit oda is jött hozzám beszélni,de hamar mennie kellett. A köszönőviszony megmaradt. Aztán hirtelen eltűnt,megtudtam, máés városba költözött a sulija miatt. Facebookon akkoriban nem mertem bejelölni, és igazából most sem. Szerintetek jó lenne, ha valamelyik nap elmennék a sulijához, és ott vagy a körül ha meglátna,szerintetek megismerne? És utána lenne ok bejelölni Facebookon,ha ismét szemeznénk.
2017. máj. 4. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyenlőre inkább csak jelöld be és írj rá. Utána majd megbeszéltek egy időpontot
2017. máj. 4. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát megér ;)

Vagy szerintem így is bejelölheted de te tudod.

Sok sikert ;)

2017. máj. 4. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Bejelölöd, mert ismered, nincs ebben semmi ciki.:)
2017. máj. 4. 20:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugye az nem jelenthet akadályt,hogy pont három éve láttam utoljára? :D
2017. máj. 4. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyan már... Én olyan embereket kerestem fel facebookon, akiket több, mint 10 éve nem láttam!:)
2017. máj. 4. 21:53
 6/7 anonim válasza:
Nyugodtan jelöld be és írj neki facebookon! Majd meglátod mi történik.
2017. máj. 5. 20:50
 7/7 anonim válasza:
Ja és ne aggódj, mert nem veszíthetsz semmit!
2017. máj. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!