Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet ha meglepem egy csokor virággal?
A barátnőmmel együtt vagyunk már lassan 11 hónapja és mostanában elég sokat veszekedtünk, annyira hogy nála már betelt a pohár és már nem úgy érez irántam mint a kapcsolatunk elején, az utóbbi 2 hónapban érez így. 1 hete már majdnem szakítottunk, de sikerült megmenteni a kapcsolatot, észhez tértem én is, hogy akár el is veszíthetem, még jobban oda figyeltem mindenre, annyira hogy tegnap megleptem egy szál rózsával csak úgy random, aztán este meg meglátott egy lassan 1 éves beszélgetést a telefonomban (már azóta nem beszélgetek azzal a lánnyal), és ezen akadt ki, annyira hogy haza is küldött azzal a kijelentéssel, hogy szakítottunk, aztán hazaértem és felhívtam, kértem hogy beszéljük meg, azt mondta most nem, tartsunk egy bő 1 hetes szünetet és akkor beszéljük meg. Én nagyon szeretem őt, ezért lesokkoltam kicsit, és rossz lesz ez az egy hét nélküle, arra gondoltam hogy meglephetném egy csokor virággal és mellé esetleg egy üveg vörösborral. A kérdés az hogy örülne-e neki? nem örülnék ha elküldene... illetve mikor kéne ezt megcsinálnom?
Bocsi a hosszú szövegért..és előre is köszönöm a válaszokat :) 17L; 20/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!