Valentin napra jó ötlet, hogy küldök a barátnőm munkahelyére egy nagy csokor rózsát?
Szia!
Én 29 éves nő vagyok, és oda lennék meg vissza, ha a szeretett párom rózsát küldene a munkahelyemre!! Este aztán valami szuperszexi fehérneműben lepném meg, és nem győzném hálámat kifejezni ;-)
(akkor lehet neki kellemetlen, ha sok szemét nő kollegája van, pl egy aszatlan idősebb zsémbes főnökasszony, aki ott tesz keresztbe neki, ahol tud, és irigy az örömére.)
Ne keverd a munkahelyét ebbe bele, ez nem oda való. Ha mindenképp küldeni szeretnéd a rózsát, és nem együtt éltek, akkor küldd a lakására.
Én nem örülnék az ilyennek, kellemetlen lenne a munkatársaim előtt.
29 vagyok én is, és pl nekem olyan munkahelyem van, hogy kellemetlen lenne ott ilyen "ajándékot" kapnom.
Bár nagyon örülnék neki, nem tudnám ezt teljesen átélni, mert amilyen a főnök, a kollégák, inkább kellemetlen lenne.
Nagyon kedves ötlet, de a munkahelyemen én sem örülnék neki, mert tudom, hogy utána kibeszélnének. :( De ez nem azt jelenti, hogy a te ötleted rossz, hanem a munkahelyen lévőket jellemzi...
Szóval tudni kellene, hogy a párod milyen helyen dolgozik.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!