Valentin napra jó ötlet, hogy küldök a barátnőm munkahelyére egy nagy csokor rózsát?
Figyelt kérdés
Kicsit tanácstalan vagyok, nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni és azt sem tudom hogyan fogadná, ezért kérdezem meg itt. Ti lányok, nők hogyan reagálnátok? Nagyon erős, talpraesett, határozott személyiség, 29 éves. Köszi a válaszokat.2014. febr. 1. 06:25
11/14 anonim válasza:
második vagyok.
milyen a légkör a munkahelyén? biztos szokott arról mesélni, h hogy érzi magát. sokszor rosszmályú némelyik, vagy fiatalos csapat, közös sörözés, barátságok?
és ha nem virágot küldenél, hanem vm dobozt, amiben bonnbonn lenne, vagy valami, amit nem kell a kollegák orrára kössön? a virágot egyből vízbe kell tenni, és ott díszelegne egész nap az asztalán, de a csokit diszkréten elrejtheti a szekrénybe, ha akarja.
12/14 anonim válasza:
De ciki!!! Valentin napot ünnepelni.!!!
13/14 A kérdező kommentje:
Jó a légkör, dolgoztam én is ott, ismerek mindenkit csak a jövőnk miatt munkahelyet váltottam, mert volt 1-2-3 ember aki állandóan kavart, azóta minden szuper. Bonbon nem rossz ötlet, de szerintem majd délután vagy este személyesen...
2014. febr. 1. 14:26
14/14 anonim válasza:
Azoktól kérdezném, akik úgy gondolják, hogy ez kellemetlen helyzetbe hozná őket. Ezért akár szakítanátok is az illetővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!