Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora lotyó vagyok?
Figyelt kérdés
Kb másfél hónapja elmentem egy buliba és meg esett életem első csókja egy osztálytársammal.Nagyon jó volt azt hittem lehet folytatása hiszen másnap reggel végig beszélgettünk.Aztán hirtelen megszakadt az egész.Nem írt ha én írtam tőszavakban válszolt.Így ment ez kb 7 hétig.Aztán jött egy másik buli.Az idő alatt egy nállam sokkal menőbb lány írogatott neki.A buliban tök értelmesen meg akartam vele beszélni.Félre rángattam de jönni se akart ellenállt.Kivittem és megkérdeztem mi volt z a múltkori.Vissza kérdezett milyen múltkori?.nem is figyelt rám csak cigizett közben.Megmondtam neki hogy oké akkor köztünk soha többet nem lesz semmi kezet fogtam vele és emelt fővel elsétáltam.A wc ben durván kiakadtam bőgtem vagy fél órát közbe megittam sok vodkát kimentem és a srác szeme előtt smároltam valakivel.Ez tényleg akkora dolog?
Hallottam hogy nagyon csúnyákat mondanak nekem a hátam mögött.
Olyan lelkiismeretfurdalásom van.....
2017. ápr. 16. 09:10
1/8 anonim válasza:
Nem vagy ezért logyó,de sokkal több figyelmet adtál ennek a pasinak mint ő neked. Nem hiszem hogy érdekelte hogy te smároltàl egy másik emberrel. A reakciójából ítélve vagy full részeg volt amikor csókolóztatok vagy ez általános dolog neki és nem nagy jelentősségő. Csúnya volt tőle hogy ignorált ahelyett hogy megbeszélte volna veled de meg kell értened hogy nem mindenki tanúsít nagy jelentősséget egy csóknak főleg nem egy buliban ahol mindenki bátrabb.
2017. ápr. 16. 09:23
2/8 anonim válasza:
Ugyan már, ne, hogy még Te agyalj ezen,
2017. ápr. 16. 09:26
3/8 anonim válasza:
Nem lotyó vagy, csak nevetséges és gyerekes. Egy kis csók miatt ekkora patáliát csapni. Semmit nem jelent már a mai világban egy csók. Ha megfarkal és arra sem emlékszik, akkor talán lesz némi jogod háborogni. Hány éves vagy, 16? Nőjj fel, az élet sokkal keményebb lesz.
2017. ápr. 16. 09:27
4/8 anonim válasza:
Emiatt ne érezd magad rosszul, te többet szerettél volna a srác meg nem és kisgyerek módjára kutyaként kezelt téged. Ne törődj vele, emiatt nem is volt érdemes sírnod egy ilyen kisfiú nem érdemli meg a könnyeidet.
2017. ápr. 16. 11:08
5/8 anonim válasza:
sajnos tényleg szinte senkinek nem jelent már semmit egy csók, de még egy szex sem manapság.. főleg a fiúk még lazábban veszik ezt. tudom, nehéz elviselni, főleg, mert az első csókod volt. nekem is hasonló sztorim van, az első csókom egy olyan sráccal volt, aki nekem nagyon tetszett, de ő csak azért csinálta, mert részeg volt, aztán másnap, meg utána még bunkózott is velem.. nagyon rosszul esett nekem is, de ne búsulj, lesz még több csókod, lesz még több pasi az életedben, és azt tanácsolom, hogy valahogy te is vedd lazábban az egészet, egy csókot még ne vegyél pecsétnek, mert akkor nagyon fog fájni. majd ha már úgy csókol meg valaki, hogy előtte sokat beszéltetek, és látszik, hogy komolyak a szándékai, esetleg akkor akarj többet te is :)
2017. ápr. 16. 11:27
6/8 anonim válasza:
Egyszer smároltatok. Egy buliban. Valszeg részegen. Miért akarsz ebbe többet belemagyarázni? Nyugodtan smárolj mással, hisz nem volt köztetek semmi.
2017. ápr. 16. 13:05
7/8 anonim válasza:
Jaj, dehogy vagy lotyó... Majd én megvigasztallak :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!