Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért lehet bennem ekkora...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet bennem ekkora gátlás? (18/F, többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet. hogy nem volt még barátnőm, eddig valahogy megvoltam párkapcsolat nélkül, viszont most nagyon megtetszett egy lány, és egyszerűen képtelen vagyok nyitni felé. Mivel kolis vagyok, ő meg bejárós egy másik suliba, így szinte lehetetlen, hogy összefutunk, szóval csak facebookon tudnék kezdeményezni, de valamiért félek megtenni. Már ott tartok, hogy ráírok, de képtelen vagyok rá.

Mi lehet a baj velem?

2015. szept. 13. 09:45
 1/4 anonim válasza:
csak írj rá és kész:D
2015. szept. 13. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Félsz. Mindenki fél az elején. De senki sem talált még úgy magának barátnőt, hogy ne lett volna legalább egy kicsit bátor. Ha elküld, akkor mivan? Az ég világon semmi, az elutasítást is szoknod kell.

Biztos neked is tetszettek lányok azért. Biztos soknak van is barátja. Szerinted őket hogy szedték fel? Az a csávó akár egy pillanatig is szarozott, hogy most ő fél ráírni? Na ugye.

2015. szept. 13. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
2-es ezt így könnyű mondani, meg szép és jó, de sajnos a legtöbb fiatal fiú okkal lett ilyen önbizalomhiányos. A csajok nem adnak flörtjeleket, elkényesedtek, bunkók és többet isznak, mint a fiúk manapság. Sok csaj személyiségre annyira taszító, hogy nekem már csakk azért se lenne büszkeségem kezdeményezni nála, mert tudom előre mekkora tapló módon fog viselkedni meg hát kinek kell egy személyiségre taszító csaj. Hiába szép a külső nem minden.
2015. szept. 13. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell ezt elmondanod, volt, hogy a barátaim kifiguráztak egy kissé csúnyácska lányt, én meg megsajnáltam, és megpróbáltam kicsit nyitni felé, esetleg ismerkedni vele. Iszonyat bunkó módon elküldött, pedig nem is tudta, hogy van bármiféle kapcsolat közöttem és azok között akik cseszegették. Máskor pedig egy gyönyörű lány tökre örült hogy meg akartam ismerni, és randizgattunk is utána. Ez így van, van hogy az átlagos/csúnyácskább lányok sokkal de sokkal bunkóbbak, mint egy 10/10-es csaj.

De azzal nem fogsz semmit sem elérni, hogy itt sajnáltatod magadat. Ha önbizalom hiányos vagy, az nem a lányok hibája, hanem a te hülyeséged. Engem is pár lány elküldött már, mégis van önbizalmam, tudom, hogy mik a pozitív tulajdonságaim, és azt is, hogy minden lánynak más az ízlése, van biztos aki helyesnek tart, meg biztos hogy van olyan is aki rondának. Az meg, hogy isznak, cigiznek, bunkók... hát fater, akkor rossz lányoknál próbálkozol, én is kerülöm az olyanokat, mégis találok rengeteg normálisat. Az meg egy más kérdés, hogy mindenkinek adni kell egy esélyt, ha egy lányt azért írsz le egyből, mert bulikban iszik, vagy mert nem ad flörtjeleket, akkor ne lepődj meg, hogy nem lesz barátnőd 27 éves korodig.

2015. szept. 13. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!