Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ekkora különbség?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora különbség?

Figyelt kérdés

Benne vagyok egy elég népes Facebook csoportban. A lényeg, hogy az ember kiírja a Snapchat nevét, aztán akinek szimpi, felveszi.

Lányok és fiúk nagyjából ugyanolyan arányban raknak fel neveket (általában egy-két képpel együtt). Amit megfigyeltem, hogy míg míg minden lánynál van minimum a 10-20 like (és ezek a legcsúnyábbak, a szépek sokkal többet kapnak), a fiúknál jóval nagyobb a szórás. Gyakorlatilag a fiúk 90-95%-a egy-két-öt like-ot ha kap, az már jó. Ugyanakkor van egy pár -- nagyon kevés! -- olyan fiú, akik meg tömegével kapják őket. De nagyon durván. Meg rengetegen írnak a képek alá neveket.

Ez reprezentatív lenne, és a lányok elvárásai sokkal nagyobbak, vagy valami helyi "anomália"?

2017. febr. 19. 21:04
 1/2 Stark2000 ***** válasza:
Szerintem csak szimplán kanosak a srácok, a csajok meg nem feltétlen erre mennek. De ebben sem hiszek 100%-ban. :D
2017. febr. 19. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért mert a fiúk sokkal rendesebbek, bebebeeeeeee. Az is lehet benne amit az első írt, viszont az is lehet, hogy ezt szokták meg az emberek, hogy a lányoknak kell a támogatás, a törődés, a fiúknak meg nem igazán. De az is benne lehet a pakliban, hogy a fiúk hamarabb adnak a külsőre mint a belsőre, míg a lányok pont fordítva. Kivéve ha az a külső nagyon a kedvükre való.

De ha engem kérdezel, a lányokat eléggé nehéz kiismerni. Egyszer voltam őszinte egy lánnyal, akkor is hatalmas prümprüm durci lett a vége, haverommal meg akármilyen keményen is folyamatosan tudok őszintén beszélgetni.

2017. febr. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!