Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van így egy csajnál?
Figyelt kérdés
Mennyire érdemes probálkoznom a csajnál ha ő sokkal népszerűbb mint én. Sok emberrel jóban is van és viszonylag gyakran figyelem középpontjában míg ezbtávol esik tőlem de tetszik és meg is merem szolitani. Érdemes igy próbálkoznom ?2017. febr. 19. 14:59
1/2 anonim válasza:
érdemes, esélyed nem tudom, hogy mennyi van, mert ahhoz kéne a lány addatai, 100 ember véleménye a lányról, életkora, és ezeknek a szorzatát elkéne osztani a hiányos elemmel, amire még nem jöttem rá micsoda, talán az IQ lesz a kulcs, de nem biztos.
Menjél oda, mit veszíthetsz?
2/2 anonim válasza:
Nyugodtan menj oda hozzá. Semmi baj nem lehet belőle. Mellesleg jól kiegeszítenétek egymást szóval hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!