Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a 17-18 éves korosztályban is észlelhető a fiúk és a lanyok kózti érettségbeli különbség?
17 éves lány vagyok. Kisebb koromban az alsó korhatárt egy fiúnál 16 évnél húztam meg kb, ez viszont - ahogy idősödöm - egyre feljebb kuszik, mostmár 19-20 alatti férfivel nem igazan ismerkedem 1-2 kivételtől eltekintve. Ez normalis? Mikor mosódik el ez a két nem közti különbség igazan?
Az a problémam, hogy ugye nekem altalaban a 20 feletti férfiak jonnek be, valahogy ráerzek, mindig ilyenekkel hoz össze a sors, viszont nagy részük fiatalnak tart. A korosztályombeli fiúk meg számomra kissé éretlenek testileg-lelkileg egyaránt. Ebbol adódóan nehez a parkereses is :D
Mondjuk ez most nem az elsődleges problémám, de azért érdekel, hogy mit gondoltok, mi a véleményetek a kérdésről.
Koszonom a válaszokat! :)
Rossz kategória kislány!
Majd gyere vissza 1 év múlva, mikor már 18 leszel!
De oszt, mert lehet, hogy akkor már komolyabb leszel, valamennyivel!
Te se vagy még érett, és sokan még 20-25 évesen se érettek!
De majd megtapasztalod!
Nem.
A 17-18 éves korosztályban a fiúk és a lányok többsége éretlen, de mindkét nemnél kb. ugyanolyan arányban vannak kivételek.
A legtöbb 17-18 éves lány pedig nem azért jön össze idősebb férfiakkal, mert érettebbek, hanem mert "Hú, de vonzó! Idős pasi!!! Vonzóbb és szexibb, mint a velem egyidősek!" Persze, itt is vannak kivételek, de a többség ezért jön össze idősebbekkel, nem az érettség miatt.
"kissé éretlenek testileg"
Hmm... Ezt mire érted?
Igen, mert az tényleg "érett" viselkedésre vall esetedben, hogy látatlanban ítélsz meg másokat, pár mondat alapján.
De nem szeretnék vitázni. A moderátorok majd törlik a kérdésem, ha nem helyénvalónak találják, hogy 17 évesen egy 18 karikás oldalra írtam ki kérdést.
Nagy átlagban elmondható, hogy van érettségbeli különbség, de azért kivételek mindig akadnak. Ezért lehet hogy egy 17 éves fiú érettebb, mint egy 22 éves. Általában nem ez a tapasztalat, de esély van rá. Szerintem az embert nézd és ne a korát.
Amúgy nincs baj, ha az idősebbek jönne be, nekem is mindig ők jöttek be. Igazából harminc felett érzem azt hogy mindegy hogy valaki 30 vagy 40, ebben a korban már nem változunk annyit. De még a huszas éveink elején is sokat változhat az ember.
22 vagyok. De már 15 évesen tudtam, hogy minél hamarabb gyereket, s családot akarok. Illetve hogy nekem nem kell 5-10 nő az életem során elég 1. S Vele öregedjek meg. Meg is találtam, én 17 voltam Ő 15. Szép volt, jó volt. De ahogy idősebb lett neki a buli, szórakozás volt a fontos. Én nem ilyen voltam, így dobott.
Persze ezzel nem arra akarok kijukadni, hogy minden lány,stb, stb..de én 15-17 évesen is ugyan így gondolkodtam mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!