Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora béna lennék?
Szóval a sztorihoz elöljáróban annyit kell tudni, hogy egy másik szerint egészen jóképű, normális srác vagyok, mindig voltak is barátaim sőt volt egy 5 éves kapcsolatom, de csajozás terén egetrengetően balek vagyok, nem észlelem a jeleket, nem vagyok biztos semmiben... Tehát történt tegnap, hogy elmentünk barátaimmal egy szórakozóhelyre, csordultig feltöltve, levegőt venni is alig lehetett levegőt venni. Én nem vagyok a táncolós fajta, nem is tudok meg nem is szeretek szóval csak oldalra vonulva barátommal söröztünk, nézelődtünk és beszélgettünk amikor feltűnt két gyönyörű lány, egymással táncoltak. Összeakadt a tekintetünk az egyik lánnyal aztán észrevettem, hogy egyre közelebb jönnek felém, a végén már konkrétan előttem táncoltak. Ez ment vagy egy óráig és többször kaptam magam azon, hogy oda-oda pillantok az egyik lányra és ahogy észleltem ő is figyelt (többször előfordult, hogy megint közeledtek felém táncolás közben) aztán eljött a pillanat amikor ránéztem a lányra, ő is engem nézett, néztünk egymás szemébe, ő táncolt én álltam a szokásos helyemen és nem kapta el a tekintetét, akkor szakadt meg a "kapcsolat" amikor valaki kettőnk között elment... Akkor azt éreztem, hogy hajjajj lehet, hogy oda kéne mennem, aztán felmentek, azt hittem cigizni de végül nem jöttek vissza... Konkrétan annyira rápörögtem, hogy azt álmodtam, hogy egyik haverom ismeri és megtaláltam a csajszit facebookon :D Aztán ma reggel azon filóztam, hogy vajon tényleg bejöhettem neki, vagy csak azért nézett mert valami elképesztően rondának talált és még nem látott ilyet ezért jól megnézte, vagy szimplán csak akkora gyökér vagyok, hogy ilyenekre azt hiszem, hogy ezek "utalások", "jelzések"?
Főleg lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy Ti mit gondoltok a szituról azt leszámítva, hogy tudom mekkora balf... vagyok, Ti szemeznétek valakivel aki be sem jön vagy akármi? Totál nyugtalan vagyok, mert ha tényleg bejöttem neki akkor oltári égés, hogy nem mentem oda és tényleg tetszett és soha nem fogom megtalálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!