Rossz anya lennék azért, mert fontos, hogy csinos legyen a babám? Ez komolyan ekkora "bűn"?
Komolyan kérdezem, mert egyszerűen már belefáradtam az anyámmal való 'csatákba'. Folyton azzal jön, hogy a kislányom (4 hónapos) feszeng a szép ruhákba, minek kínozom ilyenekkel, amikor a rugdalózó is tökéletes neki. De szerintem az úgy néz ki, mint egy pizsama és mi csak alvásnál adjuk rá, már születése óta. Én azt látom a környezetemben, hogy minden anyuka próbálja szépen, csinosan öltöztetni a babáit és a gyerekeit, az ismeretségi körünkben is kérdeztem pár anyukát, akinek hasonló korú kisgyereke van és ők is mondták, hogy a rugdalózót csak alvásnál használták.
Külföldön élünk, itt sokkal nagyobb a választék gyerekruhákból is és az egyik kedvenc "hobbim" a vásárlás, így a kislányunk szekrénye is hamar megtelt ruhákkal, plusz a hasonló hóbortú barátnőimtől is zsákszámra kapjuk a ruhákat, mert nekik már nem kell.
én mondjuk itthon rugikba öltöztetem, mret mindkettőnknek az valóban kényelmesebb...én is szeretem a lányomon a ruhákat, sok sok szép ruhája, szoknyája van, de őszintén, a lakásban a 30 fokban nem fogom ilyesmivel kínozni...
ha te úgy látod a babádon hogy őt nem zavarja, nyugodtan öltöztesd amibe szeretnéd, de ne Te legyél az első szempont, meg hogy a hobbid a vásárlás, hanem a lányod kényelme...az anyád véleménye meg az abszolút harmadlagos.
Alapból nagyon jó baba, de ha valami nem tetszik neki, azt elég nyilvánvalóan a tudtunkra adja, már volt ilyen ruhával is.
De a legtöbb kényelmes neki, meg ezeket direkt babákra tervezik.
Én nagyon sokáig rugdalózót adtam a lányomra. Szerintem az a legkényelmesebb egy pici babának.
A kisbaba divatmániát sosem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!