Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy egy lány csinos legyen?
Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 10:50
2/11 anonim válasza:
Sokat számít, de a belső szépség sem elhanyagolható. :)
3/11 anonim válasza:
Valakinek csak egy típus számít csinosnak, valakinek meg minden lány akinek helyes szimpi arca van.... független a magasságtól meg a testalkattól, és az meg a másik, hogy én nem feltétlenül akarok akármi olyat egy nőtől, attól ha kívül-belül is akármilyen "jónak" gondolom.
4/11 Thom12 válasza:
Nem érdekel, hogy mások szerint, vagy klasszikus
értelemben csinos-e! Ha nekem bejön!
5/11 anonim válasza:
A csinos elég tág fogalom. Ráadásul személyenként változó, ki mit tart csinosnak. Ne azzal foglalkozz szerintem, hanem hogy magadnak megfelelj.
7/11 anonim válasza:
Mérce. Idővel a nők úgyis vesztenek a bájukból/rusnyulnak/ sármosodik az arcuk, mindnekinek, de férfiaknak ez jobban áll mint nekik. Ezt pedig a jó alakkal, egészséges életmódjukkal tudják kompenzálni a nők. Ha még igénytelen tespedős is, akkor amellett hogy vasórrú banya lesz belőle, még nagy házi anyadisznóvá is válhat, ez már együtt túl sok. Ha én odafigyelek a saját alakomra, akkor elvárom ezt a nőmtől is,csak ennyiről van szó. Talán így pár évvel később unom meg. CSak a belső tulajdonsága miatt nem fogok évekig ragaszkodni hozzá. Amikor már nem tetszik, akkor le kell váltani egy friss, keményhúsú cicusra. De ezt sokan csinálják így, és amondó vagyok, jól nyomják.
9/11 anonim válasza:
a szépség az esztétikai dolog nálam a belső fontosabb sokkal. de azért nem szeretne senki kvazimódó' női alteregójával lenni.én voltam olyan "hülye" hogy szerelmes lettem egy lányba akinek sem a nevét sem a kinézetét nem tudtam mondjuk nem is érdekelt. féléve voltam vele amikor nagynehezen kinyőgte a nevét és rá nemsokára tudtam is vele találkozni. (idióta neteskapcsolat volt) lassan 4 éve vagyok vele és nem bántam meg semmit bár az a fél év nagy hülyeség volt...
am meg nyugi a magyar lányok a legszebbek így nem lehetsz csúnyább az átlagos nőknél :D
23/f
10/11 anonim válasza:
Van aki szebben néz ki, ha begöndöríti a haját, van aki meg sminkkel néz ki szebben, és ki nem akarja, hogy csinosnak tartsák? És ha azt akarod, akkor tenni is kell érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!