Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogyan felejtsem el?
Elég rosszul érzem magam, mert pár hete tetszik egy fiú a gimiből, és egyszerűen csak rá bírok gondolni, bár még csak látásból ismerem.
Ő a tökéletes megtestesítője az álmaim hercegének, de nem nagyon kötögetek álmokat.De egyszerűen nem megy ki a fejemből.
Az a baj, hogy rettenetesen félénk vagyok, sokszor fiúk környezetében a hangom is elcsuklik.
Ez különös, de néhány embernél van ez inkább csak így.
Szívesen összejönnék vele, mert nem tűnik nagymenőnek, egy tipikus jó sportoló, jó tanuló firúról van szó.
Csak az a baj, hogy már két napja ebédet sem eszem; mert amikor hazaérek annyira rossz kedvem lesz..
Nem biztos, hogy csak emiatt, de ez is szerepet játszik ebben, annyi biztos.
Hát, ha az ilyen egyszerűen menne...
Rá sem merek nézni, ha közel van hozzám..
Nézd tudom hpgy ez nehéz. Voltam hasonló helyzetben csak én nem vagyok ennyire félénk. Kezdetben próbálj meg ránézni. Aztán küldj neki apróbb jeleket (sokat nézed ,sokáig nézed ,ha már mersz rámosolyogsz). Bár a fiúk ezeket sokszor nem veszik észre de elsőre próbálj neki feltűnni és egy idő utáb csak észreveszi hogy nézed.
Ha észrevesz és tetszel neki és mer akkor fog lépni. Ha nem mer akkor bátorításra lesz szüksége. De ez még odébb van.
Igen ,kicsit ki kell lépned a komfortzónádból de ha csak ölbe tett kézzel vársz semmi sem fog történni. Ha van kérdésed írj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!