Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » SOS hogy felejtsem el? 😣

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS hogy felejtsem el? 😣

Figyelt kérdés

Egyfolytában ő jár a fejemben, náha nem is tudok másra konentrálni, de ő mást szeret légyszíves tippeket, hogy felejtsem el??

L

2017. márc. 2. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem te is keress mást akit szerethetsz bár nem rossz az ha kitombolod magad voltam már hasonló helyzetben és tényleg nekem nagyon jót tett hogy este kb egy órán át kibánkódtam magam, másnap sokkal jobb lett.
2017. márc. 2. 22:31
 2/6 A kérdező kommentje:
most épp nincs a környezetemben olyan, akire úgy tekinthetnék:(
2017. márc. 2. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól mèg lehet esèlyed. De ha együtt van valakivel akkor hagyd békén őket.
2017. márc. 2. 23:00
 4/6 te te te válasza:
Minaz hogy hagydd beken oket?? Csajszi, csak gondolj arra, hogy nem kell neked o. Ha te nem kellessz neki-fogalmazzunk nyersen-, akkor te ne fuss utana. Egy no ne fusson a pali utan. Ebredj fel, tudd meg hogy nelkule is lehet elni.
2017. márc. 3. 22:27
 5/6 te te te válasza:
Jah bocsi elottem iro, elolvastam az irasodat
2017. márc. 3. 22:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen azért szeretném elfeljteni, csak nem tom hogyan. Nem tudom, hogy igazábol mit akar tőlem, de szerintem friendzoneba kerültem.
2017. márc. 5. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!