Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Nemrég az egyik fiú barátom megtudta,hogy tetszik aztán kiderült,hogy én is tetszem neki,de megbeszéltük,hogy nem lesz köztünk semmi,de én mégis szerelmes vagyok belé.Hogyan verjem ki a fejemből?Van valakinek ilyenben tapasztalata?

2017. febr. 22. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, próbáljátok meg szerintem, értelmes embereknél ha nem megy attól ugyan olyan barátok lesznek, és ha a barátság jó szerintem ha be is jösztök egymásnak semmivel nem lesz más, csak annyi hogy vele fogsz csókolózni és esetenként mást.
2017. febr. 22. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha tetszetek egymásnak akkor miért nem próbáljátok meg ??? :) Egyszer éltek nem ?

Ha viszont mindenképp felejteni akarod akkor az összes közösségi oldalon töröld le őt nelásd sehol. Ha viszont sokat találkoztok akkor ez nemfeltétlen megoldás. Inkább próbáljátok meg.

2017. febr. 24. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyanez nalam. Nekem nagyon nehezen ment,

probalj kiszemelni egy masik giut hatha sikerul ugy

2017. febr. 24. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. febr. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!