Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felejtsem el örökre?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy lányt, akivel volt is közöttünk mindent és azt mondta, hogy ő is szeret. De szerintem sohasem szeretett, mert az exét választotta, aki folyamatosan bántotta őt.. Tudom, hogy szeretett igazából... Mégis így döntött.. megmondta, hogy nem lesz közöttünk semmi, nem érez már irántam.. De én nagyon szeretem őt és nem akarom elfelejteni! Letiltottam idegemben, 4 napig le is volt tiltva. Ma viszont feloldottam. Remélem, hogy észreveszi. Nem is köszönünk egymásnak.. Rá sem nézek.. de nekem ez nagyon fáj.. minden egyes nap rágondolok.. sőt.. minden percben.. Nekem ő volt az egyetlen nagy szerelmem.. Soha nem éreztem így senki más iránt még, eddig nem tudtam, hogy milyen érzés ez.. Nem akarok neki írni és köszönni sem, de azt szeretném, ha tudná, hogy hiányzik és mindennél jobban őt akarom. Szerintetek hogyan adhatnám neki a jeleket még így is? Van esély szerintetek, hogy újra legyen valami? Nagyon beleőrülök ebbe az egészbe, és érzem, hogy érzelmileg nagyon padlón vagyok.. Kérlek, olyat ne mondjatok, hogy majd lesz jobb, vagy legyek türelmes és felejtsem el.. Nem akarom.. nem :(2017. febr. 16. 14:17
1/2 anonim válasza:
Nem tudhatod hogy mi miatt ment vissza hozzá. Esetleg kényszerből nem lehet hogy visszament hozzá? Szerintem próbálkozz nyugodtan. Ha tényleg szeretett az nem múlik el.
2/2 anonim válasza:
"De szerintem sohasem szeretett, mert az exét választotta, aki folyamatosan bántotta őt.. Tudom, hogy szeretett igazából..."
Várj, mindjárt megértem. Mindjárt...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!