Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak egy kis időt neki, vagy felejtsem el örökre?
Figyelt kérdés
Szeptember végén szakítottam vele, mert egy csúnya 3 hónapos szenvedés után voltam végette és nem bírtam elfelejteni a múltat. Így utolag rájöttem, hogy egy kis idő kellett volna, hogy megtanuljak élni a múlttal de ő már nem szeretné újrapróbálni. 1 hónapja is együtt töltöttünk egy éjszakát, most 7végén egész nap telefonáltunk és minden olyan volt mint régen. Erre ma közölte, hogy nem szeretne többé velem lenni, és ne keressem. Hogy ez a hajó elment, de még nagyon szeret és nem tud elfelejteni, csak megakar tanulni élni nékülem... Nekem viszont nagyon hiányzik és bármit megtennék érte! Szerelmes vagyok. ötletek, hogy mit csináljak???2014. dec. 9. 19:03
1/2 anonim válasza:
Mondd el neki h még mindig szereted:)
2/2 A kérdező kommentje:
tudja... azt is, hogy bármit megtennék érte!
2014. dec. 11. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!