Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felejtsem el örökre, vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el örökre, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éve,hogy ismerem és azóta teljesen szerelmes vagyok belé. voltak idők mikor volt valaki más, olyankor kevesebbet gondoltam rá, de akkor is teljesen "neki éltem".

most volt egy fél év, mikor a párkapcsolatából kilépett és közelebb kerültünk egymáshoz, de nem történt semmi, mert ő szenvedett a szakítástól. most közölte velem,hogy nagyon szereti a barátnőjét, igaz már nem szerelemmel, de nem tudja egyszerűen elengedni.

én pedig már teljesen megőrülök, annyira szerelmes vagyok. persze ezt neki soha nem vallottam be. tudom,hogy ő is érez irántam, mondta is, de emiatt nem dobná el a több éve tartó kapcsolatát.

várjam meg míg végleg szakítanak, vagy hogyan tudnám elfelejteni?

nagyon szenvedek és már olyanokon gondolkozom,hogy kimegyek külföldre, ha ott sem találok senkit, aki elnyomná ezt az érzést, akkor öngyilkos leszek.

2014. jún. 18. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Hagyd már ezt az öngyilkos leszek dolgot... úgy se tennéd meg, emiatt nem, úgyhogy nem kell itt ilyeneket írogatni. El kellett volna neki mondanod, legalább te is megkönnyebbültél volna és ő is tudná mi a tiszta sor. Vagy mondd meg neki vagy felejtsd el, mert csak a saját életed vágod tönkre ha emiatt depizel állandóan.
2014. jún. 18. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Szed már össze magad...Mond meg neki hogy mit érzel, ilyen egyszerü. Fáj ha róla beszél neked. Mond meg neki. Tudom milyen érzés, és azt is hogy bármenyire akarsz öngyilkos lenni nem fog sikerülni! Sokszor én is az akartam lenni, de soha nem tudtam eldobni az életem, csak kisebb-nagyobb vágások voltak, azóta még mindig megvan a vágás, mert nem gyógyult be a seb tulajdonképen rajtam az a jele a fájdalomnak. De minden mindig magadba döl el, már én se akarok meghalni. Nem segít semmi orvos ez ügy eldöntésébe csak saját magad tudsz ezen váltosztatni.. Na szóval mond meg neki mi a helyzet akibe szerelmes vagy! Hidd el jobb lesz utána.
2014. jún. 18. 09:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne gondolj öngyilkosságra,de külföldre ha tudsz menj ki dolgozni,egy kis környezetváltozás ilyenkor jót tenne!
2014. jún. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!