Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el örökre, vagy mit tegyek?
4 éve,hogy ismerem és azóta teljesen szerelmes vagyok belé. voltak idők mikor volt valaki más, olyankor kevesebbet gondoltam rá, de akkor is teljesen "neki éltem".
most volt egy fél év, mikor a párkapcsolatából kilépett és közelebb kerültünk egymáshoz, de nem történt semmi, mert ő szenvedett a szakítástól. most közölte velem,hogy nagyon szereti a barátnőjét, igaz már nem szerelemmel, de nem tudja egyszerűen elengedni.
én pedig már teljesen megőrülök, annyira szerelmes vagyok. persze ezt neki soha nem vallottam be. tudom,hogy ő is érez irántam, mondta is, de emiatt nem dobná el a több éve tartó kapcsolatát.
várjam meg míg végleg szakítanak, vagy hogyan tudnám elfelejteni?
nagyon szenvedek és már olyanokon gondolkozom,hogy kimegyek külföldre, ha ott sem találok senkit, aki elnyomná ezt az érzést, akkor öngyilkos leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!