Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Van egy fiú akit nagyon szeretek, ő is engem. 2 évet voltunk együtt nagyrészt titokban. A szüleim a kezdetektől fogva utálták a fiút (ez nem is annyira meglepő, tekintve hogy úgy ismertem meg hogy elütött a kocsijával :D). Először én is utáltam (érthető okokból). A baleset után esténként bejött hozzám a kórházba. Én mindig el akartam zavarni, reménytelenül. Egyszer már a nővéreket is hívtam hogy dobják ki tőlem de ő minden áron maradni akart. Én baromi mérges voltam rá, hónapokig nem tudtam zenélni (a zene a mindenem) mert eltört 2 ujjam, a bal karom, a bal lábam és 2 bordám.
Ő elég rosszfiú hírében áll (sorozatos verekedések, éjjeli bandázás) én meg általában jó kislány vagyok. A szüleim ezért is utálják.
Szóval megpróbálta helyrehozni a dolgokat a maga módján. A kórházi látogatásai során próbált beszélgetni velem, megtanított pókerezni. Én meg rájöttem hogy nem is rossz fej, kifejezetten jó társaság. Jól elvoltunk. Aztán egyik este behozta a gitárját a kórházba hogy felvidítson és elkezdett rajta játszani. Eszméletlenül jó hangja van és jól is gitározott hozzá. Azt hiszem az volt az a pillanat amikor beleszerettem. És szép lassan elkezdtek alakulni a dolgok. Ő akkor 17 én 16 voltam. A szüleim előtt titkoltuk, tudtam hogy nem értenék meg.
De mialatt együtt voltunk, belőle is jófiú lett. Leszokott a cigiről, nem járt ki éjszaka. Azt mondta ez miattam van, mellettem ő sokkal jobb ember. Kihozom belőle a jó énjét.
Aztán a szüleim megneszelték hogy mi történik. Eltiltottak tőle, mindenhova elvittek, sehová nem engedtek el egyedül. Ha azt mondtam a barátnőmmel megyünk moziba akkor megvárták amíg odaér a barátnőm és még a moziterembe is bekísértek. Persze még próbálkoztunk de esélytelenül mert még a legjobb barátnőmből is kémet csináltak!! Nem tudom mit lehetne ez ügyben tenni, gondolom el kéne felejtenem. De hogyan?
Bocsi hogy ilyen hosszú lett.
Most 18/L 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!