Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
15/f vagyok, rendszeresen sportolok, pontosabban atlétikát. Volt ott egy csaj, aki nagyjából 1 éve lett "feltűnő" számomra. Akkoriban még keveset beszéltünk egymással, úgy döntöttem ráírok facebookon. Rövid idő alatt nagyon jóba lettünk, és mára már szinte semmi..
Megmondtam neki, hogy tetszik nekem, sok időn át próbálkoztam nála, de sajnos nem sikerült.
Nyár vége fele ezt a beszélgetést le is játszottuk, és megkaptam a nemleges választ: nagyon szeret, de ez csak baráti.
Most még mindig beszélő viszonyba vagyunk, de már elég keveset a múlthoz képest..
Jelenleg ott tartok, hogy már hónapok óta próbálom elfelejteni, de szinte egyántalán nem megy..
Én arra gondolhatok, hogy részben az is közrejátszhat, hogy régen nagyon jóban voltunk, és ezt nem tudom csak úgy elfelejteni.
A lány amúgy 15 éves, kicsit idősebb nálam, rendszeresen jár edzésekre ő is, és hogy mi tetszik benne? Minden. Teljesen megkergített úgymond, soha sem éreztem valaki iránt ennyire erős kötődést.. a teste, az arca, a mosolya, amit ha meg lát az ember, egyből jó kedv szövi be a napjait, a lelke.. kívülről-belülről is nagyon szeretem, és éppen ezért is olyan rettentő nehéz túl lépnem rajta, de már nagyon szeretnék, mert ez így nagyon rosszul esik nekem.
Régen én is tetszettem neki, de nem tudom mi oknál fogva, de a szerelem egy oldalú lett, ő már csak barátként tartott..
Fogalmam sincs mi történhetett, de mivel sajnos még nincs túl sok tapasztalatom a szerelemben, nagyon arra gondolok, hogy én ronthattam el valahol :(
A fogalmazás nem az erősségem, elnézést kérek, a válaszokat pedig naagyon-naagyon szívesen várnám, fontos lenne ez nekem, köszönöm! :)
De aranyos vagy!
Figyi nem tudom ha ennek a lánynak tetszettél de már nem lehet hogy azt úgy értette hogy tetszel neki meg jófej vagy meg minden de nem úgy gondolta hogy járna veled. Ilyen van. Próbálkozz még egy kicsit és ha nem jön össze szerintem felejtsd el valaki mással. 😉 olyan sok hal van a tengerben. És fiatal vagy nem most leszel csak szerelmes az életben. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!