Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el az első szerelmemet, ha minden nap látom?
Általánosban 8 évig osztálytársak voltunk, szinte végig belé voltam zúgva. Ő az első igazi szerelmem. Tényleg szeretem, mert túl jól ismerem. De most a gimiben is osztálytársam, és összejött egy lánnyal :( Mindig is reménykedtem, hogy én leszek neki az első és ő nekem. De most mit csináljak? Elszomorító látni őt valaki mással.
17|L
Kevesebbet agyalj rajta!
Kösd le magad valamivel!
Az élet sajnos ilyen. Én azt mondom, hiába szereted őt nagyon, nem érdemes gyötrődni amiatt, akitől az érzelmeidnek a töredékét sem kapod vissza.
Köszönöm! :-)
Van, hogy megtetszik valaki más, de mindig vele hasonlítom össze, mert ő az első. Mindig is ő lesz az első, mégha nem is volt. És a jó emlékek is megnehezítik a felejtést.
Nem konnyu eset.Ne gondolj ra. Ha nagyon nem megy, szerezz egy fiut, baratkozz, hatha valaki megtetszik. Oltsd ki a szerelmet a regi fiu irant hogy ha nem latod ertelmet a dolognak es szenvedsz tole. Az erzelmeid valahogy nyomd el vele kapcsolatban, ha van mas aki tetszik, lehet hogy kevesbe fog erdekelni. Ismerkedj neten esetleg.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!