Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ha minden lány csak elutasít?
Figyelt kérdés
Eddig életem során több tíz lányba is szerelmes voltam de mindig minden lány csak elutasított. Szerintetek mit tegyek?2017. márc. 16. 13:56
1/5 anonim válasza:
Figyelj haver. Lehet, hogy nem segítek de velem is ez volt. Míg az egyik nap egy lány barátom randira nem hívott. Ha te nem találsz magadnak valót, majd egy lány fog téged keresni. Egyszer biztos viszonozzák majd az érzéseid. Légy türelemmel (bár tudom, hogy nehéz).
2/5 Délibáb019 válasza:
Lehet ,hogy félnek tőled :)) vagy nem tetszik nekik a viselkedésed, a stílusod, stb. Persze az is lehet, hogy velük van baj, vagy csak simán nem jössz be nekik. Egyetértek az elsővel. Várj egy kicsit, ismerkedj, de ne nyomulj ... majd találsz valakit akivel megérdemlitek egymást. :))
4/5 anonim válasza:
10 lány kevés próbának.
Majd, ha 100-ból egy se választ téged, akkor van gond.
Addig szedj össze egy kis önbizalmat és ismerkedj velük.
5/5 anonim válasza:
Engem több mint 100 lány utasított/utasít el a külsőm miatt.. 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!