Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátnőm, ha ronda vagyok? Minden lány elutasít a kinézetem miatt.
Én sem tetszem egyetlen egy lânynak sem. :)
Nekem az a megoldás a problémára hogy soha nem próbálkozom,így nem ér bántódás.
17/f
Én lányként válaszolok,ronda vagyok,és csatlakozom az 1 # válaszadóhoz. Ha nem próbálkozol,nem ér majd csalódás.
Amúgy a külső tényleg nem minden,ha jó a dumád és humorod,az már fél siker,ehhez igényesen öltözködsz,és ápolt vagy,akkor nem tudom elképzelni,hogy lehetsz olyan "ronda",hogy ennyire rossz legyen a helyzet.
16/L
"Először is akkor nem lesz barátnőd ha így állsz hozzá. Légy felszabadult ne ostorozd magad egy-egy visszautasítás után és helyezd előnybe a jó tulajdonságaidat. Lehet hogy nem a legcsinosabb barátnőd lesz végül de hát mindenkinek a saját magához illőt kell megtalálnia. És a te szemedben ő lesz a legszebb az övében meg te a leghelyesebb :)"
Te már csak jól ismersz... Elmondanám neked, hogy korábban nem így álltam hozzá... Teljesen pozitív voltam, míg sorozatosan meg nem kaptam, hogy nem vagyok az esetük és, hogy milyen ronda vagyok... Kicsit gondolkozhatnál... Akkor gondolhatod, hogy nem leszek pozitív az ilyen visszajelzések után.... 1-2 visszautasítás..... Hát az bizony több volt, nem hiába írtam ki a kérdést... Nincsenek nagy elvárásaim, mielőtt az lenne, hogy az elvárásaimmal lennének a gondok.. Átlagos és alatti lányokkal próbálkozok/próbálkoztam, de nem is baj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!