Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz barátnőm, ha ronda vagyok? Minden lány elutasít a kinézetem miatt.
Az hogy valaki ismeri a korlátait, az egy jó dolog, viszont az hogy csak a negatívumokat találja meg magában, az már önostorozás. Van aki így csajozik van aki úgy. Van aki a külsejével hódit, van aki mással. Csomó ilyesmi van, akik az utóbbi kategóriába tartoznak. Nem kellenek különféle szövegek, csak találj magadban valami pozitívat amivel meg tudod fogni őket. És arra koncentrálj. Ne arra, hogy húú ronda vagyok, akkor nem is lesz senkim, így döglök meg. Jól írta a #9-es legyél pozitívabb.. Nemcsoda hogy nem tudsz becsajozni, ha a csajoknál a szerinted gyengeségedet hiszed a legfontosabb erénynek, és ezáltal nem tudsz nekik megfelelni..(és így nem is csoda ha letörsz emiatt) Tudod ha valaki úgy áll hozzá a dologhoz, hogy ezt most megcsinálom ezen az úton módon, mert ezzel a tulajdonságommal nagyon meg fogom fogni, sokkal sikeresebb lesz, mint az aki, arra gondol, hogy emiatt meg amiatt nem fogok kelleni neki/nekik.. Kezdd el értékelni magad, és az emberek is jobban fognak értékelni.
20/f
Hajh.. Már megint! Hányszor írjam még le??? - ennnyit rólam
Te pedig kérdező: ne görcsölj, próbáld magad valamivel lefoglalni magad (új hobbi, új emberek pl.), ami miatt nem gondolsz arra, hogy nincs senkid. Jön az majd magától... Én is sokáig szenvedtem emiatt, aztán amikor kimentem külföldre táborba, eltökéltem magam - itt nem tetszik meg senki, nem leszek szerelmes... Mégis mi értelme lenne egy határokon átívelő kapcsolatnak??! Aztán... Mint égből villámcsapás... Huh. Pont amikor nem várod.
Szóvalj, ne feszeng, ne görcsölj rá és ne keresd az ideálod. Ha nem állítasz minden lány mellé képzeletben egy ideált, a lány is fogja érezni, hogy önmagáért szereted :)
Hajrá!!! ;)
Merre laksz? :) 21/L
Írj privátot, ha gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!