Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csinaljak ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak ha egy lany elutasit de ok nelkul add egy olelest? Es finoman utal arra hogy ne adjam fel meg nala?

Figyelt kérdés
Nem melesleg meg kerdeztem par nappal kesobb hogy oo hogy van az ilyen oleles meg ilyenekkkel es azt mondta valakinek szivesen add valakinek kenyszerbol valakinek meg soha .. Es rákerdeztem hogy en a szivesenbe vagy a kenyszerbol csoportba tartozok e ?!a Valasz : isis.. erre is irjatok lecci velemenyt es bocsi h ekezet nelkul irok
2016. okt. 22. 21:12
 1/6 Stark2000 ***** válasza:
Lehet, hogy nem ismer eléggé, és azért mondta, hogy még ne add fel, mert amúgy meg bejössz neki.. De sajnos nem én ismerem a lányt. Elég sok olyan van manapság, akik poénból játszanak mások érzéseivel. A másodikra ugyan ezt tudom válaszolni.
2016. okt. 22. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Nagyon durva hogy kiírtad ezt a kérdést, mert pont erre gondoltam!

A nyáron az egyik osztálytársam szerelmet vallott, amit én nem teljesen egyértelműen, de visszautasítottam. Közben pedig nagyon megkedveltem. Nagyon kedves volt velem az elmúlt pár hétben, és feltétel nélkül segített nekem egy nagyon fontos dologban. Arra gondoltam hogy hála képpen megölelem, mert ennél jobban nem lehet kifejezni a hálámat iránta. De nem szeretnék játszani sem vele. Majd lesz ami lesz.

2016. okt. 22. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ezt a lányt.
2016. okt. 22. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy azt akarja, még harcolj érte.
2016. okt. 22. 22:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hagyom mert szeretem es nem adom felmeg
2016. okt. 23. 10:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valszokat
2016. okt. 23. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!