Meg akarom csókolni (rámenős vagyok, tudom), persze sohasem tudhatom, hogy engedi. Ha elutasit, akkor mit csináljak?
Meg akarom csókolni (rámenős vagyok, tudom), persze sohasem tudhatom, hogy engedi. Ha elutasit, akkor mit csináljak?
Hogyan szépitsek a helyzeten? Persze, maradéktalanul elfogadom, nem erőszakoskodok.
A nemedet nem írtad le. - de végülis mindkét esetben kínos a szituáció. Ha fiú vagy, akkor még inkább. A másiktól is függ, hogy reagál, ha lazán kezeli és ettől még barátkozik veled, akkor nem kell rosszul érezned magad, ha meg elküld, akkor már úgyis mindegy.
De ne kockáztass, szerintem ha odafigyelsz a másikra érezni fogod, mikor jön el az ideje a csóknak.
1#: Fejezd be a hülyeséget.
Ha elutasít, akkor igazából semmit nem tudsz csinálni, mert ezt nem tudod szépíteni szerintem. Max egy jól van, megértem, semmi baj + mosolygás, és próbálj ne kínosan feszengeni. Amúgy meg gondolom nem ok nélkül akarod megcsókolni, hanem mert van már előzmény..tehát levennéd a szitut nagy valószínűséggel, ha nem jönnél be neki.
pasi vagyok, és nagyjából képben van a helyzettel a lány. De ugye nem fog odajönni hozzám, hogy kezdjünk magunkkal valamit.
Arra gondoltam, hogy oké, megengedi, hogy először végigsimitsam a kezét, majd lassan közelebb hajolok, és azt mondja, hogy "bocsi, ezt ne", akkor persze, visszahúzodok, és mondhatnám, hogy "értem. Bocsánat. Csak szép vagy" bár ez olyan nyáááálas és búúúzis....
Ne haragudj, nem akartam nyomulni, de tetszel..de megértem, hogy én neked nem/ neked ez túl gyors.
Ennnnnyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!