Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjen el, hogy egy fiú kiszeressen belőlem?
Figyelt kérdés
16 évesek vagyunk, és nagyon belém van habarodva, persze nem néz ki rosszul, meg nagyon kedves, mint ember mindenki szereti, de a vallomása miatt, hát nem tudom megfogalmazni, nem nagyon akarok vele együtt lenni, de nagyon rossz látni ahogy teper értem.
Jelenleg szingli vagyok, bár egész életemben az leszek.
2017. márc. 7. 10:51
11/11 A kérdező kommentje:
"Ha mindig egyedülálló akarsz maradni, akkor nagyon beteg vagy :)"
Nem én választottam ezt a sorsot. Nem én választottam ezt az arcot. Nem én választottam a génjeimet. Nem én választottam elviselhetetlen személyiségemet. Igenis vágyok egy boldog kapcsolatra, gyerekekre, akikre büszke lehetek, de nekem sajnos ez sosem adódhat meg, de mindegy, ezt már elfogadtam.
Amúgy bocsika, pár hónapig nem tudtam feljonni, nem tudtam a jelszavam.
2017. jún. 17. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!