Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kiszeressen belőlem, és mással legyen boldog?
Figyelt kérdés
A barátommal nagyon jól megvagyunk, nem vágyom másra, nagyon boldog vagyok vele. Viszont van pár olyan dolog velem kapcsolatban, ami miatt mellettem nem élhet majd teljes életet, és bűntudatom van, amiért velem "kell" lennie. Nem hajlandó mást keresni, pedig jobban járna, ha találna egy normális lányt magának. Csak jót szeretnék neki, de nagyon kapaszkodik belém...
Mit tegyek, hogy jobb útra térjen?
Részleteket privátban írok, aki szeretné.
2016. aug. 18. 18:35
1/10 anonim válasza:
Hú :/ az nem lehet jó. Amúgy semmikép ne szakíts vele ilyen szövegekkel hogy "jobbat érdemelsz nálam" mert azt hiszi majd van valakid. Amúgy leírhatod a részleteket privátban :)
2/10 anonim válasza:
Ha ez a célod, akkor a legjobb módszer az, ha megmondod neki, hogy szakítasz vele, onnantól kezdve pedig egyáltalán nem beszélsz vele.
3/10 anonim válasza:
Gondolom ő is tisztában van a dolgokkal, és így szeret téged, és így vállalja ezt a kapcsolatot. Szerintem örülj hogy ilyen párod van. Neki így is jó, hidd el. Bár én a részleteket nem tudom, de ő gondolom igen, és neki így jó, nem fogja megbánni. Egyébként leírhatod privátban.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogy miattam összetörjön, de lassan tönkre fogom tenni, ha velem marad. :(
2016. aug. 18. 18:55
6/10 anonim válasza:
Most komolyan szakítani akarsz vele vagy csak drámázol itt nekünk mint valami attention whore?
7/10 anonim válasza:
Ha érdekelnék őt ezek az állítólagos hiányosságok, nem lenne veled. De veled van. És nyilván ő a részleteket is tudja.
8/10 anonim válasza:
Irj. És megpróbálok segiteni:)
16/l
9/10 anonim válasza:
Milyen dolog? Részleteket mondasz?
10/10 anonim válasza:
Írhatsz privátot, ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!