Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik lány szerelmes belém az osztályba. Mit csináljak, hogy kiszeressen belőlem?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 16:22
1/8 anonim válasza:
Melyik suliba jarsz ? Hanyadikos vagy? Vagy hany eves? Szerintem nagyon de nagyon kedvesen mond meg neki h te nem igy erzed ( de tenyleg ne durvan - igy nem fogod tulsagosan megbantani) ( neked sem esne jol ha csak ugy mennel oda h "bocs ez van...")
2/8 A kérdező kommentje:
Eddig se voltam vele túl kedves. Tudja, hogy a részemről a válasz NEM.
Hiába csinlok bármit teszem féltékennyé meg ilyenek még mindig szeret.
Ő és én is 14 vagyok.
2014. szept. 22. 16:40
3/8 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen osztálytársam lány akinrk ha teszik egy fiú arra azonnal nyomulni kezd.A legjobb barátom volt az egyik áldozat -.- A haba tortán,hogy a srácnak barátnője volt.A csaj addig nemértette meg,hogy a srác rühheli amíg azt egyenesen meg nem mondta neki Itt nem arra célzok,hogy zúzd össze a szívét hanem határozottan mond meg neki.De ne is túl kedvesen mert azt lehet,hogy máshogy értelmezi.Vagy ha ezt nem akarod csinálj olyat amitől kiábrándul belőled és rájön,hogy nem illetek össze.
4/8 anonim válasza:
Honnan tudod/gondolod, hogy szerelmes?
5/8 A kérdező kommentje:
3 éve. Tudom, mert mondta és sohasem tagadja többiek előtt sem.
2014. szept. 25. 15:44
6/8 anonim válasza:
Használd ki, alázd meg.
Ez szerintem hatékony lehet.
7/8 anonim válasza:
Miért baj az neked, hogy szerelmes beléd? Ha neked nem tetszik hagyd a francba, ne foglalkozz vele. Vagy lehet titkon te is odavagy érte csak tagadod, mert a csaj nem szép, vagy mert félsz, hogy cukkolnának vele a barátaid... Ha nem tetszik nem piszkáld és kész.
8/8 anonim válasza:
Az érzéseket nem lehet irányítani, megváltoztatni... úgyse lesz belőle semmi, inkább foglalkozz a saját dolgoddal. Ha meg bepróbálkozik, mindig leállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!