Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok. Ha van egy lany aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Ha van egy lany aki regen szerelmes volt belem akkor azt el tudja felejteni?

Figyelt kérdés
Volt egy lany aki regen szerelmes volt belem egy osztalyba jarunk meg most is de en akkor nem voltam szerelmes bele akart is velem jarni de en nem akartam vele.Olyan szerelem elso latasra volt neki.Na most az a baj hogy nekem tetszik de en nem tudom hogy o mi erez.Na minden jol kijovunk egymassal meg minden neha a seggere csapok de nem szol hozza semmit na meg keressuk egymas tarsasagat.(en ugy gondolom)Na de az az igazi kerdes hogy a lany aki regen szerelmes volt belem az akkor meg mindig igy erez?
2014. szept. 19. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
ÉrezHET. Nem tuti, de lehet, hogy még nem vagy neki közömbös. Vagy ha mégis, lehet, hogy attól még megpróbálná veled.
2014. szept. 19. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolj abba, hogy mi lenne, ha fordítva lenne a helyzet. Mondjuk én tutira nem jönnék össze azzal a személlyel, aki egyszer már elutasított.
2014. szept. 24. 17:59
 3/3 A kérdező kommentje:
en nem utasitottam el
2014. szept. 26. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!