Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mivel tudnám elérni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám elérni, hogy a barátnőm kiszeressen belőlem?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együüt a barátnőmmel,de én 1 év után rájöttem,hogy nekem nem ő az igazi és ezt tudattam vele is. Szakítottam vele de ő folyamatosan keres üldöz a szerelmével és én mindig megsajnálom és visszafogadom .2 hónap volt a leghosszabb szünet de ezután is még keresett. Mivel tudnám elérni,hogy kiszeressen belőlem és saját döntése miatt ő dobjon ki engem? Tudom az lenne a legegyszerűbb,ha megszakítanák vele minden kapcsolatot de nincs szívem elnézni,hogy szenved.
2016. nov. 11. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég töketlen vagy ha a saját döntésed mellett nem tudsz kiállni és sajnálatból visszafogadod! A lány meg tudja, h még 1 ilyen marhát nem fog találni, aki a rinyálására hallgat!
2016. nov. 11. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szexelj mással.
2016. nov. 11. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az a legjobb megoldás. Aki ennyire nem veszi magát semmibe se, az igenis megérdemli, hogy kemény tettekkel tudasd vele. Próbálj meg vele megint beszélni, hogy te már nem szereted és nem akarsz vele lenni- sőt, a "már mást szeretek" is egy tökéletes kártya erre az esetre. Igenis bántsd meg és okozz neki fájdalmat, tanuljon meg kiállni magáért és lábtörlő helyett NŐ-nek lenni. Ezzel sok későbbi fájdalomtól kímélnéd meg, szóval még jót is teszel vele neki.

Illetve te is növessz golyókat. Milyen ember az, aki már nem szereti a másikat, de azért sajnálatból visszafogadja, mert "nincs szíve elnézni, ahogy szenved"???!!! Ezzel sokkal többet ártasz, mint használsz. Magadnak is. Hogy találjon így bármelyikőtök is olyan párt, aki mellett őszintén jól érzi magát és őszintén- kölcsönösen- szerethetik egymást?! Megáll az ész, milyen pötschetlenek élnek a világban.

2016. nov. 11. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz életképtelen. Ha "megsajnálod", sokkal többet ártasz neki azzal, ha nam hajtod el, úgyhogy ezt kell tenned, kész és pont, nincs kifogás. Szenved majd egy pár hetet, amikor megszakítasz vele minden kapcsolatot, de ha nem teszed, akkor éveket fog. Ha ez nem elég érv neked arra, hogy tököt növessz, akkor szenvedjetek csak tovább.
2016. nov. 11. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Később az élet más területein is gondotok lesz mindkettőtöknek, ha nem változtok meg. Szóval sürgősen szakíts meg vele minden kapcsolatot.
2016. nov. 11. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Azon kívül, hogy szívtelen leszel, sehogy.

Páromnak volt egy ilyen exe, még jóval előttem. Évekig volt a csajjal, többször szakítottak, de éveket húzott le vele "sajnálatból". A csaj tudta, hogy ez a szitu, de nem érdekelte, mert hát legalább vele van...

Végül akkor tudott vele ténylegesen szakítani a párom, mikor jött egy új kapcsolat, és szerelmes lett. A csaj még az alatt a kapcsolat alatt is végig zaklatta, fűt-fát ígért neki, öngyilkossággal fenyegetőzött... és hát párom folyamatosan beszélt vele, jajj szegény, vigyázzon magára, aggódik érte, ne csináljon butaságot. A csajnak ez mind arra volt jel, hogy vissza fogja kapni.

Véget ért az a kapcsolat (részben emiatt, féltékeny volt az új nő), és láss csodát, nem békült ki a csajjal, utána jöttünk össze X idővel - de még akkor is zaklatta a csaj. Konkrétan fűnek-fának elmesélte, hogy én elloptam(!) az ő(!) pasiját, de nem baj, mert vissza fog hozzá menni.

Mindezt azért, mert párom sajnálta, és nem volt szíve letiltani, mert jaj szegény, meg mi lesz, ha tényleg butaságot csinál, meg hát csak sokáig voltak együtt, és felebarátilag aggódik...

Esetünkben is az volt az egyetlen megoldás, hogy végül elkezdett nem válaszolni neki - azt is csak a kedvemért. Több mint három éve vagyunk együtt egyébként, de a csaj kb mostanra jutott el odáig, hogy már nem ír többet, mert felesleges - de korábban minden felebaráti választ úgy értelmezett, hogy párom még mindig őt szereti, csak magának se vallja be.

Ehhez képest a te két hónapod piti, és ha nem tudsz annyi keménységet összeszedni, hogy messzire kerüld, akkor soha nem fogsz tőle megszabadulni.

2016. nov. 11. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!