Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhatott ezzel elérni nálam?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmmel kineveztek minket egy előadásra. Nyáron dobott, pár napra rá összejött mással, én meg 3 hete. Nem tudott róla, végig szapult majd letiltott és feloldotta majd megint így ment végig. Ma beszélnem kellett vele a dolgokról, de pár perc után elkezdte részletezni, hogy milyen jó az új palijával a szex. Én ezt tűrtem, mondtam, hogy nem ezért beszélgetünk, majd elkezdte mondani, hogy féltékeny vagyok stb. Majd amikor közöltem vele, hogy nekem is van valakim és nem vagyok elveszve ilyen téren, elkezdett ócsárolni a barátnőmet, szidni engem, majd letiltott... Mit akart ezzel elérni?! Nem is kérdeztem rá, de ő elkezdte részletezni. Én meg csak tűrtem, aztán leírtam 2 mondatot és ez lett. Egy szóval se bántottam. Most nem tudom valószínűleg elkészíteni az előadás se. Direkt csinálta, mert azt hiszi összetörök? Az miért lenne neki jó? Vagy mit akar?2014. szept. 4. 23:42
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen hülye, és kicsinyes. Ennyi.
2/5 anonim válasza:
Még mindig érez irántad valamit... Világos, mint a nap.
Megpróbált féltékennyé tenni. Majd mikor látta, hogy ez téged hidegen hagy, berágott.
3/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele. Meg gyerekes a holgyike.
Valoszinuleg probalt feltekennye tenni, hogy mennyire megtalalta az igazit. Csak nem szamitott a valaszodra es emiatt nem erte el a celjat azzal hogy felidegesitsen.
4/5 A kérdező kommentje:
Mint mindenki szakítás után eléggé ramaty lettem, majd 1 hét alatt kilábaltam belőle haverok segítségével. akkor még azt mondta, hogy kötődik hozzám. De belegondolva, eléggé gyerekes a viselkedése,csak hihetetlen, hogy még mindig ezen a szinten van.
2014. szept. 4. 23:51
5/5 anonim válasza:
Valamit még érez irántad. És zavarta az is, hogy te is mással vagy. Ezért tiltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!