Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy kiszeressen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy kiszeressen belőlem egy fiú?

Figyelt kérdés

2017. jan. 27. 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
huu sok mindent tudsz csinálni de egyik se lesz jó se neki se neked , kivéve ha szeretsz érzelmileg kínozni
2017. jan. 27. 23:09
 2/12 anonim válasza:
74%
Viselkedj mashogy, pl jatszd el hogy könnyen megsertodsz, semmit sem szeretsz, ereztesd hogy nem neki való vagy
2017. jan. 27. 23:12
 3/12 anonim válasza:
65%
Egyszerű, csald meg a legjobb barátjával :D
2017. jan. 27. 23:22
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Mond el neki és ne köntörfalazz...

Ezt utáltam már az 1. alkalomnál is a 3. után meg elgondolkodtam azon, hogy a többségének van-e egyáltalán esze...

Mit kell hitegetni?

Mit kell megjátszani magad?

Egyszerűen oda kellene állni és megmondani...

Nem FB-on vagy akármi, hanem állj oda elé és mond meg.

Engem személy szerint az még inkább felidegesít ha FB-on teszi ezt meg hosszas hitegetés után...

2017. jan. 27. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
49%
Azzal ha máshogy viselkedsz vele. Ne legyél vele túl kedves, néha vedd őt semmibe, ne figyelj oda rá, amikor tudod, akkor rázd őt le. Ezt apránként kezdd el, és mindig többet tegyél rá. Arra figyelj hogy ne bántsd őt meg, egyszerűen próbálj meg eltávolodni tőle, ha rád ír facebookon, ne írj vissza neki, vagy csak jó órákkal később, meg ne figyelj rá mindig.
2017. jan. 28. 00:02
 6/12 Dórica :) ***** válasza:
100%
Szerintem csak egyszerűen kozold vele hogy vege
2017. jan. 28. 00:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek...

Ez vicc...

Nem megutáltatni akarja magát a kérdező... Ha meg ilyen hülyeségeket csinálna amit #5 ír...

Pofátlanság netovábbja...

2017. jan. 28. 00:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki nyíltan, nem kell senki hitegetni meg hazudozni. Az sokkal rosszabb. Ha meg nem emred elmodnani, akkor még mindig érzel iránta valamit.
2017. jan. 28. 16:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nagyon jó barátom és már megbeszéltük párszor a dolgot, de nem tud vele mit tenni, szeret. És én se tudom, hogy segíthetnék neki. Szegény így nagyon szenved :( Azt pedig nem szeretnénk, hogy a barátságunk rámenjen.
2017. jan. 28. 16:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Fiú-lány barátságnak mindig ez a vége. Az egyik mindig többet akar. Ha ezt már többször megbeszéltétek, akkor erre bizony rá fog menni a barátságotok. Pasizz be. Éreztesd vele és lássa, hogy mást szeretsz és mást akarsz.

De ha ennyire jóban vagytok, te miért nem szereted? Csúnya? A külső nem minden.

2017. jan. 28. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!