Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjen el, hogy egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjen el, hogy egy fiú kiszeressen belőlem?

Figyelt kérdés

16 évesek vagyunk, és nagyon belém van habarodva, persze nem néz ki rosszul, meg nagyon kedves, mint ember mindenki szereti, de a vallomása miatt, hát nem tudom megfogalmazni, nem nagyon akarok vele együtt lenni, de nagyon rossz látni ahogy teper értem.

Jelenleg szingli vagyok, bár egész életemben az leszek.

#fiú #viszonzatlan #kiszeressen
2017. márc. 7. 10:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Ennyi tyúkot istenem.
2017. márc. 7. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

"bár egész életemben az leszek."

Mi a fas*ért sajnáltatod magad, amikor egy szerinted nem néz ki rosszúl, kedves jó fej ember is teper utánad, MIÉRT kell?? Ennyire szerencsétlen nyomorult az életed, hogy azt hiszed csak akkor tudsz érvényesülni, ha mindenki sajnál téged, jajjj te szegény lány annyira sajnállak, hogy valakinek tetszel, nem ez nem szarkazmus, tényleg hatalmas gondod van amit nem lehet megoldani, szerintem nyitni kéne neked egy alapítványt és odagyűjteni adományokat, hogy megtudják műtetni azt a kibe*aszott fejedet, mert valami nem jó ott az biztos.

2017. márc. 7. 11:16
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Én nem foglak "kiosztani" valószínű azért is vagy ilyen mert nem állsz készen egy kapcsolatra, és nem akarod az megérthető. Szerintem tisztázd vele szépen hogy ha lehozza az égről a csillagokat akkor sem lesz köztetek több. Tudatára kell adnod érthetően és határozottan hogy vagy barátság vagy még az sem, ha értelmes akkor felfogja és rájön bármit tesz nincs esélye.
2017. márc. 7. 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig egyedülálló akarsz maradni, akkor nagyon beteg vagy :) Ráadásul nem tudsz értékelni másokat. A tanácsom, hogy szarj rá a hátára és mond, hogy "szingli vagyok". Hátha jobban megismer ezáltal.
2017. márc. 7. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy miért akarsz egész életetben szingli lenni?
2017. márc. 7. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Már meg is kérdezted.
2017. márc. 7. 14:45
 7/11 anonim válasza:

Megértem a helyzeted,elég rossz lehet..a többi kedves valaszolónak pedig azt tudom csak mondani (akik értetlenkednek hogy a hölgyet miért nem értékeli a fiú udvarlása,)hogy a szerelem olyan mint a fing:ha erőltetni kell,lehet,hogy szar lesz...

A viccet félretéve szerintem fontos a határozottság,és ha már többedszerre mondod el neki,hogy részedről semmi,és még úgy sem érti meg,akkor keményíts be,persze nem árt szemelőtt tartanod,hogy így nyilván megbántod...elég rossz helyzet,sok sikert kívánok!

2017. márc. 18. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
A vallomása miatt..te szegény pára. Éretlen vagy még, az a nagy helyzet. Amúgy ezt nem lehet elérni. Te sem tudod magadban elérni, hogy megszeresd akkor fordítva megy szerinted? Majd rájön, hogy utcát tévesztett és jobb is, hogy elutasítottad. Bár már várom a következő kérdésed: "16 éves vagyok és egy fiú sem akar velem összejönni, mit tegyek?"
2017. ápr. 28. 11:25
 9/11 anonim válasza:
Utáltasd meg magad vele.
2017. ápr. 28. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért kellene csak azért járnia vele,mert jól néz ki ,esetleg jó fej srác? Az ő döntése,kivel,mikor jár. Szerintem csak úgy fogja megérteni ,ha megmondod neki kerek-perec,hogy nálad nem jön be,vagy nem állsz készen egy kapcsolatra. Mindezt kedvesen tedd. Ha még így sem ért a szóból,akkor kicsit durvábban .
2017. máj. 21. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!