Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjen el, hogy egy fiú kiszeressen belőlem?
16 évesek vagyunk, és nagyon belém van habarodva, persze nem néz ki rosszul, meg nagyon kedves, mint ember mindenki szereti, de a vallomása miatt, hát nem tudom megfogalmazni, nem nagyon akarok vele együtt lenni, de nagyon rossz látni ahogy teper értem.
Jelenleg szingli vagyok, bár egész életemben az leszek.
"bár egész életemben az leszek."
Mi a fas*ért sajnáltatod magad, amikor egy szerinted nem néz ki rosszúl, kedves jó fej ember is teper utánad, MIÉRT kell?? Ennyire szerencsétlen nyomorult az életed, hogy azt hiszed csak akkor tudsz érvényesülni, ha mindenki sajnál téged, jajjj te szegény lány annyira sajnállak, hogy valakinek tetszel, nem ez nem szarkazmus, tényleg hatalmas gondod van amit nem lehet megoldani, szerintem nyitni kéne neked egy alapítványt és odagyűjteni adományokat, hogy megtudják műtetni azt a kibe*aszott fejedet, mert valami nem jó ott az biztos.
Megértem a helyzeted,elég rossz lehet..a többi kedves valaszolónak pedig azt tudom csak mondani (akik értetlenkednek hogy a hölgyet miért nem értékeli a fiú udvarlása,)hogy a szerelem olyan mint a fing:ha erőltetni kell,lehet,hogy szar lesz...
A viccet félretéve szerintem fontos a határozottság,és ha már többedszerre mondod el neki,hogy részedről semmi,és még úgy sem érti meg,akkor keményíts be,persze nem árt szemelőtt tartanod,hogy így nyilván megbántod...elég rossz helyzet,sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!