Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet velem? Nem volt még barátnőm.
21 éves vagyok, nem volt még sosem kapcsolatom.
Nem is az a problémám, hogy nem volt még, hanem az, hogy nincs.
Vágyok 1 barátnőre, akit szerethetek, akivel törődhetek, akit szeretgethetek (ölelgetést, bújást értek ez alatt :D), akivel beszélgethetek, akivel kölcsönösen vagyunk egymásnak.
Kedvesnek, segítőkésznek, megértőnek tartom magam.
Sokmindenről tudok beszélgetni, persze ehhez a másik ember is kell, hogy akarjon beszélgetni. Valakivel csak néhány szót tudok, valakivel órákon át képes vagyok beszélgetni.
Élőben nem nagyon szoktam lányokkal beszélni, de ha igen akkor is csak a suliról általában.
Interneten szoktam próbálni ismerkedni. Találkozók jöttek is össze, de nem lett egyikből sem semmi.
Volt amikor a lány nem volt számomra megfelelő, belsőt tekintve. Valamikor meg a lány miatt nem lett semmi bár ezek okát nem tudtam meg, de ez az utóbbi verzió volt többször, hogy én nem voltam jó a lánynak.
Belső az fontosabb számomra, mint a külső, viszont annyi kell, hogy szimpatikus legyen a lány arca számomra.
Nem szoktam bulikba járni, számomra nem élvezetes, meg este én aludni akarok általában :D
De ennek ellenére nem vagyok otthon ülős, szívesen kimozdulok.
Néhány negatív tulajdonság: ismerkedéskor is tudok féltékenykedni*, rágom a körmöm, társaságban nem beszélek sokat, tudok lusta lenni. Hírtelen ennyi jutott eszembe.
*Ez azóta van mióta volt 1 nagyon rossz tapasztalatom ismerkedéskor.
Külsőre 177-178 cm vagyok, van rajtam plusz kiló (76-77 kg vagyok), meg nem vagyok izmos sem, kocka hasam sincs, barna hajam és barna szemeim vannak.
Sejtem itt azzal vannak gondok, hogy nem vagyok izmos.
De a külsőt félretéve mivel lehet gond?
Vagy csak a külsővel van?
Lemaradt:
Teljes mértékben hűséges lennék a barátnőmhöz.
Néha ha ismerkedek egy lánnyal és minden tök jó akkor rá sem nézek kb más lányra.
haver őszinte leszek veled....rohadtul nem olvastam végig :D
DE
183 centi vagyok 65 kg ami rohadtul a vékony kategória kockahasam van de én sem vagyok kifejezetten izmos és barna hajam és szemem van.
Annyi különbséggel 23 éves vagyok meg úgy nézek ki mint egy 17 éves külsőre de ez részlet kérdés. A legtöbb lány lesz*rja hogy nézel ki (azért ne legyél csöves bár ha a lány elmegy egyáltalán talira akkor itt nem lesz semmi baj a külsővel).
Felejts el mindent.Picit szedd rendbe magad.
1. légy önmagad (neked is könnyű hosszútávon ha nem kell megfelelned senkinek meg ő is tudja mibe ment bele)
2. kisugárzás/stílus: legyen stílusod és kisugárzásod ha ez megvan ha a palacsinta receptjét mondod is a lánynak élvezni fogja.
3. 2. pont nélkül a suliról beszélni ? ne már . nekem is elmenne a kedvem az egésztől :D
4. majd idővel rájössz a "jelekre" a nonverbális kommunikációt figyelés nélkül és tanulás nélkül elsajátíthatod megértheted, de ahogy a tested elárulja ki vagy és mit akarsz úgy az övé is és megint a 2-es pont ha nincs kisugárzásod nem tudatosan ellenben tudat alatt érzi a csaj oppá valami baj van vele nem olyan jó nem érdekes unalmas blablabla.
5.kommunikálj míg a nonverbálist félre lehet érteni , megfelelő választékkal azért a tudtára adhatsz bármit nem fog megenni ha nem sablonos dumát kérdéseket tolsz. és ha van miről beszélni nos ha nincs akkor nem érdekled vagy te sem érdeklődsz iránta eléggé. lányoknál az érdeklődés plusz pont ha rátapintasz arra ami érdekli le se lehet lőni annyit fog dumálni :) .
6. már rohadt fáradt vagyok és ez nem férfivá nevelés óra de légy tökös és tudd mit akarsz ha akarsz valamit úgy is viselkedj hogy azt megkapd. a lányok szeretik a céltudatos pasikat akik tudják mit akarnak és nem nekik kell megmondani.
amit írtam java része össze függ minden mindennel ha valami elindul a többi is menni fog.
Egy lány szívéhez sok út vezet , legyél vele határozott/magabiztos,udvarias,vicces( de soha ne nyomd fullba a kretént), érdeklődő és ha a vonzalom kölcsönös minden utat tör magának.
Hali!
Csatlakozom az előttem szóló jó tanácsaihoz.
Amúgy meg szerintem kár ráparázni. Jó persze, sz@r ha az embernek nincs kapcsolata, de értelmetlen erőltetni. Attól csak nagyon kínos lesz az egész. A kinézet nem fontos, de n árt ha igényes vagy. Itt nem a metroszexuális b*zisodásra gondolok, hanem hogy úgy adj azért a külsődre. A körömrágást dobjad szerintem, mert elég kiábrándító :) Lássuk csak. Ja igen. Nem tudom, hogy van ezzel a többi lány, de engem iszonyatosan kiborít ha a randipartnerem (még csak nem is a fiúm) féltékenykedik. Ez ilyen 10/10 lelépős szerintem. De amúgy, igen. Legyél aranyos, kedves, vicces, néha lovagias. Ne erőltesd a dolgot. Én azt mondanám: "barátkozz".
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!