Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem?
A lényege az a dolgoknak, hogy november eleje óta nagyon bejön egy lány és a jelek alapján én is neki (aki kíváncsi a jelekre, annak privátban leírom, mert egy kicsit hosszú), odamentem, hozzá még januárba, beszéltem vele, hogy felmérjem tényleg bejövök-e neki és elég pozitív volt. Amikor megint odaakartam menni hozzá és tovább vinni a dolgot akkor sajnos beteg lett, majd rá két héttel, amikor visszajött, akkor nem tudom, hogy mi történt, de elkezdett kerülni, törölt a facen, majd a két legjobb barátnője is. Nem tettem semmi rosszat, vagy olyat amire ez lenne a reakció :(. Azóta ha együtt beszélgetnek és meglátnak akkor rám néznek és rajtam röhögnek. Próbáltam volna azóta beszélni vele de kerül, így nincs alkalmam. Tudom, hogy buktam a csajt, de nem tudom miért csinálják ezt? :( Elég szarul esik. Valami ötlet?
17F vagyok a lány 16
Ja és ha ez számít valamit: a lányról kikerült egy meztelen kép, meg elvileg volt olyan, hogy pénzért megcsókolt egy vadidegen srácot és még ki tudja h mi volt :D :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!