Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretne tőlem valamit vagy csak játszadozik velem?
Először is bocsánat ha valamit rosszul írok,de már nem lakok Magyaroszágon és már nem megy annyira a Magyar helyesírás!
Szóval van egy fiú a sulimban aki nagyon tetszik nekem.
A baj csak az hogy foggalmam sincs hogy szeretne-e tőlem valamit vagy csak játszadozik.
A barátnőim sokszor mondják hogy biztos szeretne tőlem valamit mert a suliban mindig figyel engem meg probál a közelemben lenni. A múlkor amikor elköszöntünk egymástól és kezet fogtunk megemelte a kezem és adot egy puszit a kezemre ( csak nálam csinálta és másnál nem). Aztán rám írt hogy szia én meg megkérdeztem tőle hogy mi volt ma ez az egész elköszönésnél, és azt mondta megölelt volna engem de én biztos nem akarom mire én csak annyit válaszoltam hogy akkor hétfőn megölelem.Rengetegszer megkérdezi hogy szeretnék e csinálni valamit vele stb. Nagyon sokszor úgy tünik mintha féltékeny lenne mert mikor más fiúkkal írok kiveri a hisztit és azt írja hogy hagyjam őt örökre békén. Viszont van egy olyan érzésem hogy csak játszadozik velem, mert olyanokat ír hogy, hogy ő még rengeteg más lányal ír rajtam kivűl, meg hogy megcsókolna de csak ha üvegeznénk vagy felelsz vagy merszeznénk. Ilyenkor persze nagyon rosszul esik amit ír. Eléggé össze vagyok zavarodva mert foggalmam sincs hogy akar tőlem valamit vagy csak játszadozik. Nagyon megköszönném ha kapnák egy-két választ illetve véleményt hogy ki mit gondol erről a szituációrol.
G.../14 éves
Nagyon szívesen elolvasnám a tiedet.
Írd le hogy melyik a tied!😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!