Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit akar tőlem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar tőlem?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Van egy srác az osztályban, aki egy ideje rám írt, hogy észrevette hogy tetszik nekem és hogy ez viszont is igaz, de azt mondta nem lesz belőle semmi mert osztálytársak vagyunk. Azóta viszont szíveket küld nekem és többször is csókolóztunk már. Szerintetek mit tegyek?
2017. márc. 6. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Basszus gyerek. Ennyire gyökér nem lehetsz. Hívd már el valahova könyörgök. Meg mi az, hogy csókoloztattok már, de nem tudod, hogy szeret-e téged. Mégis milyen kérdéd ez?
2017. márc. 7. 06:43
 2/2 anonim válasza:

Ha nem akar semmit akkor ne csókolózz vele. Ne add magad könnyen, a fiúk nem szeretik.

Legyél vele bunkó és távolság tartó. Az bejön nekik.

2017. márc. 7. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!