Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akar tőlem valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki nekem nagyon tetszik mert kedves,helyes,vicces,pózitiv.

Mindennap suli után írunk egymással.Egyszer már voltam vele úszni de úgy hogy velem voltak a barátnőim vele peddig a barátai úgyhogy csak annyit láttam mindig hogy jön utánunk és egyfolytába felénk nézett (csak azért jött úszni mert én hívtam hogy jöjjön).😁

Aztán úszás után megkérdeztem tőle hogy miért nézett felénk egyfolytába és azt mondta mert nagyon szép vagyok.

A suliban rengetegszer néz felém meg szemezünk néha stb...

Viszont rengeteg lánnyal ír ami engem zavar, de ő nem szereti ha más fiúkkal írok és nagyon mérges lesz rám és aut mondja hogy őt nagyon idegesíti ha mássokkal írok.

Van amikor azt írja hogy megcsókolna de csak ha felelsz vagy merszeznénk. Ez persze nagyon rosszul esik.Néha kezet fogunk elkköszönnésnél és megszorítja van amikor puszit ad rá valamikor meg csak oda dob egy sziát.

Rengetegszer szokot idegesiteni például hogy utánozz vagy hogy beszól nekem. Amikor máss fiúkkal beszélek iskolába és látja akkor vagy oda jönn vagy egyfolytába nézz engem vagy csak oda kiabál.

Nem tudom hogy tetszek-e neki vagy csak barátként tekint rám.

Légyszíves segítsetek !

(14 éves)😃

2017. márc. 5. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel neki.valoszinu h azert idegesiti h mas fiukkal logsz vagy irsz mert fontos vagy neki.a csokrol amit irtal az szerintem azert mert nem meri meg felvallani az erzeseit.a koszonesrol pedig azert van h ugymond buntessen mert mittomen nem foglalkoztal vele annyit azon a napon.persze ezek az en szemszogeim.

15l

2017. márc. 5. 18:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy válaszóltál
2017. márc. 5. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!