Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akar tőlem még valamit? Hülye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar tőlem még valamit? Hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Volt egy baratom,aki az osztalytarsam es a padtarsam is.Mivel osztalytarsam muszaj vele komunikalni tehat nem vagyunk rosszba csak mar nem vagyunk egyutt.1-2 napja tobbet beszelunk az atlagosnal,es tok jol megvagyunk.Szunetben is egesz vegig ult mellettem.Oran valami bele ment a hajamba es kiszedte (najo ez hulyen hangzik na mindegy xd)Viszont...ma megfogta a fenekem.Tehat nem tudom hogy most csak a seggemre hajt,vagy tenyleg akar-e valamit.Szerintetek?

2017. jan. 20. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze a seggedre hajt, mert az csak úgy lecsatolható rólad.
2017. jan. 20. 12:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Esetleg normalis valaszt ha szabad kernem:) Nem tudtam maskepp fogalmazni.
2017. jan. 20. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ,milyen a kapcsolatotok egymással? Ha csak szórakozni akar biztos észrevehető
2017. jan. 20. 13:01
 4/5 Stark2000 ***** válasza:
Elég közvetlen, ha csak így megfogja a feneked. Ha akarsz tőle valamit de nem tudod mit akar, húzd az időt. Ha csak szexelni akar, 1-2 hónapon belül úgyis lekopik. De ne hagyd, hogy kihasználjon!
2017. jan. 20. 13:14
 5/5 A kérdező kommentje:
15 evesek vagyunk.Eleg jo a kapcsolatunk,mint emlitettem sokat beszelgetunk
2017. jan. 20. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!