Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőm félti tőlem a mobilját, és ha neten látja, hogy üzenetet kapott, nem nézi meg, ha ott ülök mellette. Hülye vagyok, amiért rosszul esik?
Nem vagy hülye. Mindenkinek rosszul esik, ha titkolnak előle valamit. Egy relationshipben nem szabadna lennie titkoknak. :(
Beszéld meg vele, szerintem.
Nem olvastam végig a kérdést, de titka van. Hagyd el a francba, ha valakinek titkai vannak, akkor halálra van ítélve a kapcsolat. Ha nincs rejtegetnivalóm, nem reagálok ilyen hirtelen. Ha szimplán zavar, hogy megnézi valaki a dolgaimat, akkor szólok szépen hogy kérlek ne, mert zavar. De nem ugrok egyből... És ennyire nem rejtegetem a dolgaimat. :D Ha a párom lenyitná az üzenet fület, nem kapnék szívrohamot, pedig idegesít ha nézik a cuccaimat. Hagyd az ilyen nőt a francba, mutasd meg neki a kérdést.
N
Szarul esik, lehet, de szerintem is magánügy az ilyesmi, én se engedem a pasimnak, hogy belenézzen a telómba, pedig nincs semmi rejtegetnivalóm.
Amugy meg nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, lehet csak a barátnőivel levelezik, és persze mi másról, ha nem rólad...
ezekszerint én vagyok itt az egyetlen aki nem szereti ha más nézegeti a beszélgetését? én még akkor se néztem meg az üzimet ha anyám vagy bátyám ült mögöttem, mert irritál..
anno barátom feljött hozzám, az ágyamon volt egy mappa, az bankos-s papirjaimmal (netbank regisztráciohoz az adatok) meg ilyenek, erre elkezdte nézegetni, azt megkérdezte hogy mi az. én meg egyből rá szóltam hogy mégis kiengedte meg hogy megnézze? és még ő volt felháborodva hogy miért szólok rá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!